äntligen snart fredag:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja då har man snart överlevt 3:je veckan på jobbet...

igår och idag så tog de nästan 1 timme att ta sig hem med bussen från stan, igår fick den ta en annan väg från bosvedjan då de stog en buss i svängen på väg upp till fågelvägarna och idag så vart vi ståendes på första hållplatsen i bosvedjan....bosvedjan betyder otur för bussen...men idag fick vi ju sällsis av evelina och nelly från coop där de hade varit å storhandlat i detta hemska väder....imorse önskade jag verkligen att jag hade varit föräldraledig fortfarande...få gå ut bara om vi känner för det eller för att klä på sig massor och sedan åka pulka...men tyvärr måste man ju jobba...men fick ju iaf. betalt för att gå ut kan man ju då säga:)

imorron em/kväll ska jag och filip bara mysa! pappan ska ut å busa med henke å nå fler!på lördag kommer familjen mattsson hit för att fira att jag fyllt år. på söndag kommer familjen lilliesköld och sedan avslutas söndagen med BABYSIM!!

idag har filip haft besök av både faster eva och så har även oscar varit här..de har dock aldrig träffats i verkligheten så de var nog skoj för de båda....läste iaf. på fb att filip var go! och jag kan inte annat än hålla med!

på tisdag morron ska jag vara på sjukhuset för att ta prover inför att eventuellt lämna blod och sen jobba 9-18, sen på tisdag är de dags för filip att få 1års vaccination och väga,mäta då vare tur att jag jobbar 9-18 då med så slapp jag ju ta ledigt för det....undra hur mkt. han väger och mäter nu....borde ju passerat 10 mer än väl och vara iaf. 75 cm tycker han växt å blivit mkt. tyngre nu på slutet..kan ju förstås bero på att man inte lyfter lika ofta nu då man inte är hemma på samma vis....

nepp nu blire natti natti!!

Kommentera inlägget här :