Filip tackar

publicerat i Mitt liv som jag ;);
för alla fina presenter och att hela familjen var närvarandra.moffa,moster åkte ända från östersund i detta busväder....ringde och varnade innan men de ville absolut komma!! fylla 1 de är en stor dag, syrran hade tom lagt ledig dag i schemat för att kunna komma ner till sundsvall *de ni* momma och uffe ,faster,farfar och farmor var oxå här!! såå  ALLA var samlade som sagt, så mysigt!! synd bara att moffa och moster måste bo sååå långt bort....visst 20 mil är inte långt, långt men de är för långt för att bara åka när man känner för att umgås lite.men vi får försöka ses så ofta som de passar in iaf.!

filip är lite krasslig i magen efter middan som mange och jenny gjort igår,kräks lite men verkar ändå inte var magsjuka..busig och pigg men blir fort trött...klart de när maten far upp lika fort som man svalt den nästan...så filip missade sin tårta idag men var nog lika bra iaf. att han inte smakade,får väl se vilket tillstånd han är i imorron!

filip har fått:
babybjörn mattallrik med tillhörande skedar
bil ratt med massa ljud,backspegel och blinkers bla.
ullfrotté byxor och strumpor från p.o.p
zoo tåget en gubbe med giraff och tiger som spelar en melodi,gungar gungbräda och snurrar
en traktor med släpvagn,bonde och djur
pengar på kontot
en uppblåsbar cars fotölj
en tavla
mjukisbyxor,tröja från p.o.p
cd skiva med skytts (filips första party platta med bla. låten det sa bom)
lego brandbil med brandman och eld låga
baby pulka
vinter handskar
jeans och tröja

ja jag tror det var allt.

nä nu blire slapp och mys i soffan, filip han har lagt sig för natten!vilar upp sig inför nästa kalas imorron.....

usch och fy nu äre bara 2 dagar till jobb kvar...men de blir ju en mjukstart med 2 dagar, 1 ledig och sedan 1 till....tänkte aldrig på att kolla hur första veckan såg ut för då hade jag nog tagit semester....men kanske gör de nått framöver så vi kan vara ute och mysa tillsammans i snön!

Kommentera inlägget här :