förstog väl att de inte skulle bli nått av med det idag....tyyypiskt:(

publicerat i Mitt liv som jag ;);
badet gick bra som vanligt, men märktes att de var ett tag sedan sist och att en del glömts bort från filips sida:) gick även bra för elma och filips pappor som idag hade premiär i omklädningsrummet med de små. klart janne har ju gjort de förut med då hade han ju hjälp av thomas som var min stand in då jag var i stockholm en helg här i höst:) skulle visst bli samma bök på söndag också med duschandet...ååh fyy så kallt det var att gå ute i cafeterian å in i sporthallens dam dusch. såg för övrigt ut som de gjorde då jag sist duschade där vilket var -98 nångång...hehe alltså på mer än 10 år har inget hänt...jo de hade gjort om ingången till omkläd. rummet så de var ingen dörr som förr..

har annars tvättat lite idag/kväll...varit hos david och marta på tårta i efterskott...janne och david har hjälpts åt att köpa och köra hem en bokhylla till vårat sovrum, janne köpte även med ett till cd ställ så vi nu ska få bort lite av kartongerna som är i sovrummet....får se när det blir dock, ska iaf. bli skönt att slippa sova i ett förråd nå längre..imorron kväll blire nog ljusparty hos lina i forsmon!får se om janne o filip följer med för att busa med tiger och marcus medan....går lixom fortare om de hämtar mig 18 än om jag antingen ska betala massa parkering eller först åka buss hem och sedan åka på engång med bilen...får se vad som händer!

alltför nu!!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Annsofie:

Jo dom har utbildning... men det var nå surr om att Tindra är privatägt och Sporthallen får kommunala bidrag... inte för att jag förstår vad det ska göra för skillnad... Tindra är väl avis och se har dom väl tappat för många kunder men tycker det borde gå runt för dom ändå! Får veta imorgon om det blir nån fortsättning...

Kommentera inlägget här :