idag är igen vanligt dag....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
nä för det är marta´s födelsedag!! grattis grattis säger filip med familj till sin kära gudmor!

idag har jag släpat mig iväg på ett 55min spinning 2 pass....hatar sånna där frusna gnäll kärringar som får dem att stänga kylan för de fryser....de kan väl för helvete klä på sig...jag kan ju inte gärna klä av mig till mindre än jag har på mig redan...gillar inte heller styren, då de blir så halkiga då man svettas men annars i övrigt var passet kanon. får se om de blir nå mer i veckan oxå,funderar på fredag...men får se!
sen har jag levererat present från filip till marta! och nu är de snart dags att sova...ska kolla efter parkerings pengar idag oxå. ska ju åka bil imorron....de ska nämligen skrapa parkeringarna så då vare enklare om jag tog bilen hela dan....än att den ska trängas på gatan....så då kan jag ju sova 5-10 min längre....men känner jag mig själv rätt så stressar jag väl iväg mig själv ändå i samma tid...

nepp plocka fram kläder tills imorron...skulle behöva ett par byxor att jobba i....mina börjar bli utslitna såg jag idag....å nå nya arbetsbyxor får jag visst inte....de jag nu snart fått hål på är mina privata byxor som jag fått använda då jag inte får nå nya fastän de jag har inte passar.....man måste väl ska gå nya kläder om de gamla inte passar.... inte säkert för att jag blir som en tråd att jag kan ha dem...kroppen är omfördelad nu..

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av momma:

Är det inte det du håller på med på gymmet för att få på jobbarkläderna ?

2:a kommentar, skriven , av Elma:

Vad skoj att ni kommer, det är ju det jag önskar mest av allt, lite sällskap! :-)

Annars önskar jag mig snygga kläder i strl 86 eller roliga leksaker :-)

Kram/Elma

3:e kommentar, skriven , av Emilie:

Badet var det ju också:

ja vi kan ju vänta på varann utanför, i fiket eller nåt. :-) kram kram

Kommentera inlägget här :