nepp dags att sova...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
är ju en hemskt stor dag imorron, med betoning på hemskt.....

men en bra nyhet som jag fick per sms nu ikväll är att filip får fortsätta babysimma med elma....JAAA de fick byta grupp, lyckan är total!! hur kunde sara vara så knasig att sära på våra små bästa bad vänner!?!?!? måste blivit nån tanke vurpa iaf! men tur att de gick att lösa och att de dessutom fick byta till våran tid 15 ist. för deras 17:10...de är ju snart sova tajm för de små då ju!iaf. varva ner tid!

nepp natti natti!

hoppas på att få sova bra i natt och att inget börjar om, för jag ska jobba imorron....*suck* och skulle man vara sjuk imorron så äre väl ingen som tror en då de är klämdagar å allt.....men tror mig jag har varit skit sjuk!:P

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilie:

ja, hon fattade det inte själv, verkade ha lämnat kvar filip i den gruppen tillsammans med en massa f.d. måndagsbarn, alla andra hade blivit flyttade till 17.10 lät det som. Men nu e re grejat iaf!

Det går nog bra att jobba ska du se! Men jag förstår verkligen att det e jobbigt, jag har ångest inför april redan... :-/

2:a kommentar, skriven , av Annsofie:

Ja jag börjar gruva mig jag också... ska börja jobba 2 dagar i veckan from mars och i juni går jag tillbaka helt! :( Men ska bli skönt att få komma ut och träffa lite folk! :) Hur länge ska Janne vara hemma då?

3:e kommentar, skriven , av erica:

ja det är inte kul att behöva låsa den..men jag har personliga skäl som gör att jag måste de=) hoppas du vill fortsätta tt följa oss=) gratta lille filip från rocky i efterskott!

4:e kommentar, skriven , av momma:

Kan intyga att det var ett jäkla skitkalas vi blev bjudna på av Filip !! Nu är vi friska men tydligen inte värdfolket..

5:e kommentar, skriven , av Emilie:

nog vore det trevligt med sångfortsättning!

Men var å när ska vi välja då?

Kommentera inlägget här :