onsdag och lill-lördag och BARA 2 dagar kvar till helg med kalas och bad:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja på lördag äre 1 års kalas för tommy och sedan på söndag så äre dags för årets första babysim....måste köpa nya badbyxor till filip då! roligt som tusan ska det iaf. bli....efter dessa 8 gånger äre ju bara 1 kurs kvar...som vi självklart vill gå. sen får man försöka komma iväg nån gång per månad iaf.! är ju så dyrt att bada....fast de är klart, åker vi till sporthallen blire ju gratis för mig iaf. :) alltså nån krona billigre då iaf. för tror väl de är gratis för 1 åringar!?!?!?

idag är ingen vanlig dag heller! för idag är kollegan kristinas födelsedag! grattis grattis i massor från oss! på jobbet idag så gick åse, anette och sandra och jag ut med kicki på lunchen! var nog väldigt uppskattat! provade på BIM och oj så gott det var å va massa mat man fick...skönt att träna igår och äta nyttig lunch idag :)

nu äre bara 2 dagar kvar att jobba, imorron facket och på fredag på vanliga jobbet...igår lämnade jag in 3 alternativa arbetsplatser som kommer bli i den nya organisationen... svårt val men tror de blir bra....de ska ju vara för alltid...eller ja tills de får för sig att göra om IGEN! men vet ju vad man HAR men inte vad man kan FÅ....trivs ju med mina kollegor där jag är nu MEN kan ju va kul att göra nått annat oxå.

imorron efter jobbet blire jenny dejt! bara hon och jag som får egen kompis tid! de var länge sedan....mysigt när filip är med oxå förstås men blir ju inte surr å så på samma vis då...

sen på fredag så blire middag och bio för att fira våran års dag som var den 11:te. farmor och farfar ska vara barnvakt denna gång och vi ska se luftslottet som sprängdes.  hä bi nå ba ;)

alltför nu....kanske sova snart så man hör när klockan ringer...sov hårt även i morse....precis som igår, är nog trött fast jag inte känner de riktigt...men känns att man jobbat 3 dagar nu....inte riktigt van...

Kommentera inlägget här :