skönt att vara fri magsjukan!!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men har mått lite små illa nu ikväll så hoppas hoppas inte det börjar om igen! filip har dock kräkits i sin säng nu ikväll....tror de var såsen på den lilla biten kött han fick smaka som var lite stark kanske....annars har han ju ätit å mått bra hela dan! förutom att han inte velat sova mer än 40 min i bilen....ja å de på hela dan!!

i eftermiddag har bästa mamma varit här på middag! blev älggryta med whiskey sås och pommes...ja och så sallad förstås:) gott som tusan vare!! till efterrätt så blev de chokladmums och kaffe....gjorde inget avancerat då jag inte trodde att nån av oss kanske ville ha eller magen var redo för det efter magsjukan....men mamma hade nog velat ha tror jag:) får ta igen det nästa gång.

nepp nu äre dags att sova tror jag....ska ju vara på facket hela dan imorron så måste vara utvilad....ska ju upp kvart i 6:( vart som en tokig vecka denna då jag blev hemma mån tis och så vare helg idag.

ska kika lite på träning och så till nästa vecka, men de går inte boka än så de får bli på lör eller sön.....beroende på om jag hittar nått jag vill gå på :P men MÅSTE börja träna.....don´t like what I see...åh absolut inte när jag vet hur jag har sett ut för nått åre sedan....klart magen äre nog svårt att få riktig ordning på men kan säkert bli bättre....

nepp natti natti!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Lindiz:

Tack för tipset om gaviscon. Det ska jag köpa :)

Det ligger i vattjom, finns ute på hemnet om du vill kolla. Ja, nu håller vi allt vi har. Kram

Kommentera inlägget här :