söndag och jobb ångesten börjar komma smygande...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja lite ångest har jag faktiskt, känns konstigt att jag imorron inte får vara hemma med lilla hjärtat utan måste släpa mig upp i ottan och se stora hjärtat sova vidare.....men men går nog bättre och bättre bara de går mot varmare och ljusare tider. ska imorron se om chefen kommer in nått på jobbet så jag kan prata om min sena vecka, om de gick att lösa den eller om de bara är att gilla läget!?!?!

undra vart man ska söka sig sen då, då de är dags att välja om sina platser...nord eller syd är punkt 1 sedan blire under grupper...vilka chefer man vill ha beror väl kanske oxå på vilken grupp man väljer, dom eller dom!?!?

idag har filip haft sitt kompis kalas...massa bus med sina vänner som vi nu umgåts med näst intill varje vecka sedan han föddes....och innan de då han låg i magen:) de lekte för fullt med alla saker och var överallt:P massa fina presenter fick han oxå! tyvärr var nelly sjuk så hon kunde tyvärr inte komma och heller inte arvid då han var i stockholm med pappan för att kolla på ett eventuellt boende då de snart flyttar neröver:( *hoppas snart ni hittar nått ni verkligen gillar* så vi ska försöka hitta en dag och tid då de passar för oss att ses å fira i efter, efterskott:)

filip slocknade på engång medan tommy och elma fick hjälp av sina föräldrar att klä på sig.då är man trött:)

på lördag är det våran tur att gå på kalas...tommy blev ju 1år i torsdags så då äre dags för kalas i granloholm!

nepp nu blire mys i soffan å plocka fram lite kläder tills imorron!

bilder kommer senare då de är inlagda från kameran...

Kommentera inlägget här :