stan,kalas,mario och vin

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja så kan man sammanfatta dagen!

var på stan med eva och filip idag medan janne var och tränade. skulle på veris för att kolla på byxor som jag såg i birsta på rean igår men fanns ingen strl....så får se om dessa blir ett par jobb byxor nu då eller om jag vill ha dem hemma först:) värd 200:- var de iaf. hittade en skit snygg body och byxor till filip oxå men de blev inget köp....

efter att vi varit klart på stan och filip sovit i vagnen så for vi till handelshuset där jag köpte lite mera halkisar då jag tycker de har bra med stora halkploppar under! han i kassan hade inte hört nått om dem innan så han tyckte de var kul! for sedan till elma med familj där de var dags för kalas! barnen busade gärnet.
på stan träffade vi ju angelica oxå var ju jättelänge sedan sist! hoppas vi ses snart igen och att du hittade nått att ha till kjolen!

när vi kom hem så fick filip gröt å sedan välling....somnade sedan sött! lilla stora goa killen våran!! tycker han har blivit så stor de senaste dagarna! sen spelade vi lite mario på wii tillsammans,..de var skoj! blev lite vin till oxå. gott vare.
men nu blire nog sängen snart! sovmorron,pulka åk om vädret blir bra och sedan bad står på morrondagens agenda!

natti!

inga bilder från idag, får se om emilie fick till nå bra:)

Kommentera inlägget här :