STOLTA morsan som skriver:P

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag är jag hemma från jobbet oxå för att vara helt säker att jag är fri magsjuka...var upp 1 gång i natt sen har de varit lugnt...så idag har vi ätit middag för första gången på 2 dagar....gud så gott de var, de tyckte även filip som hade turen att få äta samma som oss:) börjar vänja honom så smått vid våran mat då vi äter nått som passar för liten. idag blev det spagetti och köttfärssås... filip var jätte hungrig när de var dags att äta så han skrek till så fort de de gick för långsamt....eheh eller när jag skulle skära till spagettin:)

idag skulle vi gå ut efter mellis på em täntke vi...blir ju tokigt av att vara inne och ute kanske man kunde frysa ihjäl de sista bassiluskerna men när de väl var dags då var de -16 igen på termometern så då blev vi inne istället. så istället så passade vi på att övningsgå med filip....vi satt med en hyffsad bits mellanrum och filip skulle gå emellan vare tänkt....å jorå efter han stått still å funderat ett slag så tog han 2 stapplande steg innan överkroppen veks över och han kastade sig sista biten in i pappas famn,....men vi fortsatte och de vart fler och fler så som mest vart de nog 7 stapplande steg.lill hjärtat då! så får väl se när han törs släppa tex. bordet och gå till oss när det är mer än 1 meter mellan...för de gör han ju nu, går 1-2 steg från bord till oss....men inte annars.... ja och att han ska lära sig resa sig mitt på golvet och gå iväg, men tror nog allt är bra nära...men de känns som konstigt att han faktiskt gått alldeles själv flera steg.....man lixom rös till i hela kroppen...hade inte tid att räkna bara för att jag skulle hålla koll så han inte ramlade *hehe*

lite blandade bilder från i år och förra årets slut :)

mys hos pappa i soffan

systrarna eriksson/ johansson på filips 1års dag

4 av kompisarna som träffades hemma hos henriks morfar i backås i mallandagarna. Filip,Elma, Henrik och Elin

Filip och pappa på julafton

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilie:

Men oj! Här går det undan ser jag :-)

Grattis till första "promenaden" lilleman!

Får försöka förbereda Elma på att hon kanske blir ifrånsprungen nästa gång vi ses nu då, så hon inte deppar ner sig fullständigt över ett sånt nederlag ;-)

2:a kommentar, skriven , av sparriz:

men vilken stor kille!! :D snart kan han springa och dra nelly i håret;) haha. kram!

Kommentera inlägget här :