tänk att veckan snart är slut *wiiiehooooooo*

publicerat i Mitt liv som jag ;);
jag har överlevt min första 5 dagars vecka på flera år känns det som....ja iaf. sen oktober 2008 ja och räknar man år så är det ju 1år å 3 månader sedan idag...ja för den 14/10-2008 var min sista dag på jobbet....känns konstigt när man tänker efter å räknar årtalen....
2007 började bebis planeras, då hade vi varit tillsammans i mer än 5½ år,2008 kom det stora +et och vi hade gått en bit in på det 6:te året och 2009 föddes världens underbaraste filip och vi skulle snart börja det 7:de året. nu har filip nästan nyss fyllt 1 år och vi är nu inne på det 8:de året och ska imorron fira detta med middag på ming palace och sedan se luftslottet som sprängdes på bio.
första veckan har gått fortare än jag trott...kanske för jag jobbat 6-15. får väl se hur nästa blir med 3 sena dagar, dock inte på rad...

i dag efter jobbet som för övrigt innebar en dag på facket och allt vad de innebär, vilket är minst lika mkt.(även fast det bara är ett uppdrag som jag fått av medlemarna) jobb som mitt "ordinarie" så träffade jag jenny vännen på stan. mys fika på charm,surra massa skit å en sväng på staden innan de var dags att åka hem för att hinna träffa filip innan han skulle sova.....försökte smyga in hemma för de inte skulle höra mig men janne hörde och rätt som de var så hör jag nått skrapande.....då är det filip som kommer glad och krypande ut i hallen för att möta mig...*mamma hjärtat smälter* sen blev det kramar och mys i massor...även lite bus innan de sedan var dags för välling.

nepp nu ska jag packa lite inför imorron då jag ska duscha på jobbet efter jag slutat....hinner inte hem emellan.

natti natti å ha de bra! jag har haft en toppen dag men kusinerna susanne och jenny!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Malin:

Tala för dig själv du, här har man tre låååånga nätter att se fram emot :) Hoppas ni får en mysig helg!! Tycker appselut att filmkväll låter som en plan, måste planeras för det!

Kommentera inlägget här :