tisdag många borta mycket göra jag borta....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
skönt som tusan vare att börja dagen med spinning 1 på ego kvart i 7. hann i bra tid oxå, tur de var bra väder så de tog bara 5 min att gå från bussen och upp. kände mig riktigt glad och peppad hela passet. erika var riktigt duktig och inspirerande så de hela slutade med att jag bokade in mig på torsdag morgon passet oxå! då äre bara gottat man ska få till men var sak har sin tid! ska få in träningen bra nu först och se vad de ger!

vart iaf. bara 15 min sen hem idag då jag hade tur att få sluta halv 6,även fast 2 var sjuk på vårat område samt en på en annan tjänst. men tar igen den tiden imorron ist. så de som inte hans ikväll de tar jag då jag börjar!!

har ikväll bakat lite efter att jag ätit middag och myst,busat å lagt filip! han hade förresten chockat pappan med att gå fler än 2 steg ikväll mellan bordet å leksakslådan på sitt rum. hmm jag som sagt att han inte får göra sånna saker då jag inte är hemma!!

imorron kommer arvid,frida,carl-henrik,nelly och evelina hit för att fira filip i efterskott efter som de ena hade familjen på annan ort och den andra hade magsjuka så kunde de inte komma då barnkalaset var så då blire imorron ist. mysigt att få träffas å busa lite! kan tro att arvid har blivit jätte stor sedan sist vi sågs som var alltför länge sedan....filip har ju dock träffat honom men han har inte sagt nått om hur stor han blivit:)

har bakat lite ikväll tills imorron!! imorron jobbar jag halv 7-4 och 5 kommer de, så de inte blir alltför sent för de små....så jag hinner bara komma hem, vem vet de kanske hinner före mig:) tur pojkarna är hemma *hehe*

idag har janne kört en maskin med 60grader tvätt...duktiga karl! början på veckan blev ju lite knasig då vi var till forsmon igår efter att jag slutade 18.

nepp ska väl stryka den där lampskärmen å lite dukar kanske....så är det gjort och julen är borta.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Emilie:

självklart har han varit alldeles exemplarisk! go´ungen eran :-D

inga problem alls, ja syns på lördag! kramkram

Kommentera inlägget här :