usch helgerna går på tok för fort....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
har i helgen hunnit ta reda på lite disk som blivit under veckan, tvättat lite å städat...ja allt sånt vanligt måste att göra:( annars igår var ju svärisarna här och idag hade jag sovmorron men blev väckt av mina prinsar 30 min innan utsatt tid....de ger mig rätt till sovmorron både lör och sön till helgen va!?!?!:) annars idag så har elma,emilie och peter varit här å busat, fikat,surrat med oss innan de var dags för veckans höjdpunkt nämligen babysim!!! barnen skulle lära sig lite nya säkerhets saker...sitta på kanten, sätta händerna på huvet och föräldrarna skulle då säga varsågod innan de var hopp i vattnet å seda vända runt till kanten igen för att sedan klättra upp....svårt att förklara:)
fick även sitta i saras (ledaren) famn och sedan själv välja om han ville "dyka" i vattnet till pappan eller ej, och de ville såklart våran prins!!

helgen har varit underbar men gått för fort...haft ont i huvet men tror jag vet vad de beror på....bara jobba vidare på det.inga frågor tack..har inga svar!

nu ska jag läsa lite!

alltför i helgen!

imorron äre 7-16 som gäller
tisdag 9-18 men ska vara 8:15 på sjukhuset
onsdag 9-18
torsdag 7-16 men blir kvar på jobbet för att fixa sig innan de är bus å mat med jobbet för att fira kicki som fyllt 50. ojoj vad ska vi hitta på!?!?!? mooohahahaaa:)
fredag 7-16

Kommentera inlägget här :