lill prinsen sjukis!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja filip är hostig och snorar och så är magen dålig....men är nog förkylningen som gjort att den inte är nå bra...för den har varit så igår och idag...annars har den varit bra.
farmor och farfar kommer ner om nån timme och ska passa honom medan jag ska fixa lite ärenden som behövs till honom.
men han sov till 06:15 imorse fast han somnade 10 över 6 i soffan igår kväll...så de är ju klart att helt frisk de är han ju inte:(

annars ser de ut att vara en skön dag ute och vi eldar lite i köket! *myys*

kram på er!

igår för 2 år sedan..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja tänk vad tiden går fort....var in nyss å kikade på stayfriends och hittade då denna bild som jag lagt upp där och såg då att igår var bilden exakt 2 år gammal, vart tar tiden vägen? där var jag gravid i vecka 36 (35+5)....och nu är bäbisen snart 2 år. tur att jag fortfarande bara är 25:)

första snön den kom igår!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu äre nog vinter!!! himla ljust och fint det blev ute idag nu när snön kommit...märkte de där vid 16 tiden på jobbet då man kikade ut.
idag kom veronica förbi på jobbet med skorna som jag skulle köpa av henne. tack snälla du, de blir alldeles perfekta i vinter för våran lill prins!

tycker verkligen de är perfekt när man kan köpa,byta,låna och få av varandra speciellt sånt som inte slits så fort och de nu ändå växer så fort.

våran prins för även kommit på att de är jätteroligt att ta på stövlarna och en mössa och springa runt i inne...sötnöten våran då!

imorron då äre helg igen, på lördag då äre dags för 2års kalas på ön, tänk att moa redan snart fyller 2 (16/11) de påminner mig att de snart gått 2 år sedan varan go knopp kom, den bästa natten/dagen i vårat liv!

liten ville inte gå in på dagis imorse...inte för att han inte gillar att vara där för det gör han utan för att han ville vara ute och leka i snön...blev värsta grin stunden då vi faktiskt var tvungen att gå in för att mamman skulle hinna till jobbet vilket hon fick idag göra genom att gå in till centrum och ta bussen...hehe vilken upplevelse! bidde buss idag då kollegan hade fått punka i morse. oj vilken spännande dag:)

nepp nu blire lite lyxfällan!

glömde ju helt bort....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
att berätta att filip i söndags fick använda andra armringar på badet....3 plattor på vardera arm som man sätter i hop, som man senare då kan minska vart efter barnet lär sig "simma" mer. svårt att förklara kanske för er som inte sett dem....man blir nästan lite löjligt stolt då läraren sara säger att filip,- - - - och - - - -  ska simma in till kanten och byta:)

sen idag så har jag och filip varit på affären å handlat mat för att bjuda mamma  eller mommo som filip säger på middag hemma hos henne! kom på de smarta idén imorse att de var ju så länge sedan vi sågs och skönt att göra nått när han inte får vara på förskolan med gegg ögonen...som jag trodde var bra och att jag skulle kunna jobba imorron....men när vi var i birsta så såg jag att de  börjat på andra ögat ist. :( så som de ser ut nu blir jag hemma imorron och på torsdag då janne ska jobba natt å lite borta:( men ser filip ut så där så vill de inte ha dem på förskolan även om de bara är förkylning och ingen ögoninflamation....men vi får väl se vad som händer, om de blir värre och vi måste ring bvc. har köpt rengörings servetter idag och rondeller att tvätta med ljummet vatten!

nepp nu blire sängen!

filip vaknar ju sommar tid och lägger sig vintertid....så för att hålla humöret uppe så åt vi idag lunch kvart över 10 :) de är ju lixom kvart över 11 sommartid:) men skönt att han annars håller humöret uppe förutom i em då han var lite trött oxå å så kliar de säkert i ögonen och irriterar då de blir suddig bild lixom!

natti natti på er!!

älskar hela min familj!