första snön den kom igår!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja nu äre nog vinter!!! himla ljust och fint det blev ute idag nu när snön kommit...märkte de där vid 16 tiden på jobbet då man kikade ut.
idag kom veronica förbi på jobbet med skorna som jag skulle köpa av henne. tack snälla du, de blir alldeles perfekta i vinter för våran lill prins!

tycker verkligen de är perfekt när man kan köpa,byta,låna och få av varandra speciellt sånt som inte slits så fort och de nu ändå växer så fort.

våran prins för även kommit på att de är jätteroligt att ta på stövlarna och en mössa och springa runt i inne...sötnöten våran då!

imorron då äre helg igen, på lördag då äre dags för 2års kalas på ön, tänk att moa redan snart fyller 2 (16/11) de påminner mig att de snart gått 2 år sedan varan go knopp kom, den bästa natten/dagen i vårat liv!

liten ville inte gå in på dagis imorse...inte för att han inte gillar att vara där för det gör han utan för att han ville vara ute och leka i snön...blev värsta grin stunden då vi faktiskt var tvungen att gå in för att mamman skulle hinna till jobbet vilket hon fick idag göra genom att gå in till centrum och ta bussen...hehe vilken upplevelse! bidde buss idag då kollegan hade fått punka i morse. oj vilken spännande dag:)

nepp nu blire lite lyxfällan!

Kommentera inlägget här :