glömde ju helt bort....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
att berätta att filip i söndags fick använda andra armringar på badet....3 plattor på vardera arm som man sätter i hop, som man senare då kan minska vart efter barnet lär sig "simma" mer. svårt att förklara kanske för er som inte sett dem....man blir nästan lite löjligt stolt då läraren sara säger att filip,- - - - och - - - -  ska simma in till kanten och byta:)

sen idag så har jag och filip varit på affären å handlat mat för att bjuda mamma  eller mommo som filip säger på middag hemma hos henne! kom på de smarta idén imorse att de var ju så länge sedan vi sågs och skönt att göra nått när han inte får vara på förskolan med gegg ögonen...som jag trodde var bra och att jag skulle kunna jobba imorron....men när vi var i birsta så såg jag att de  börjat på andra ögat ist. :( så som de ser ut nu blir jag hemma imorron och på torsdag då janne ska jobba natt å lite borta:( men ser filip ut så där så vill de inte ha dem på förskolan även om de bara är förkylning och ingen ögoninflamation....men vi får väl se vad som händer, om de blir värre och vi måste ring bvc. har köpt rengörings servetter idag och rondeller att tvätta med ljummet vatten!

nepp nu blire sängen!

filip vaknar ju sommar tid och lägger sig vintertid....så för att hålla humöret uppe så åt vi idag lunch kvart över 10 :) de är ju lixom kvart över 11 sommartid:) men skönt att han annars håller humöret uppe förutom i em då han var lite trött oxå å så kliar de säkert i ögonen och irriterar då de blir suddig bild lixom!

natti natti på er!!

älskar hela min familj!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

Precis, det är jättevidrigt!! :/Jodå, det e bra med mej, längtar efter att få åka till värmen nu =) Inte speciellt långt kvar nu!Hur är det med dej?Jo husvnisningen gick bra, men vi kände att det var lite för mycket fix med det. Så det e bara att söka vidare :)

Kram

Kommentera inlägget här :