vintertid...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag är det vinter tid då. skönt att man valde rätt dag att få sovmorron:) sov till kvart i 10 men klockan var ju faktiskt bara kvart i 9 då som sagt klockan var omställd....men de skapade ändå lite problem för lilleman som vart jätte trött när han skulle äta lunch så de var lite pannkisar och sedan en flaska välling i sängen och nu sover han sedan 25 min tillbaka, de kan han behöva som vi ska orka simma ikväll!
han kom in till oss redan kvart i 6 i morse....ja och åter igen så är det ju vintertid så de var ju egentligen som vanligt kvart i 7 :) tycker synd om dem som har ännu mer morron pigga barn!

filip har hjälpt mig att baka en sockerkaka idag! duktiga killen!

pappan har satt ihop filips nya matstol oxå, så blå och fin den är!

kanske man ska kolla om tvätten är klar,skulle även ha dammsugit men de får bli senare när filip vaknat igen....och hantverkarn gjort klart golvet nere...oj så fint det blir,slipat å blankt!

här kommer en lånad bild från stokke´s hemsida!

2009-10-24

publicerat i Mitt liv som jag ;);
Prinsen för 1 år sedan imorron exakt på dagen! tyvärr har jag inga kort från idag på honom då han var så fin vår stpra pojke! vet inte var lilla kameran tagit vägen:(

söndag och pelikanen har startat! :)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
japp då vare söndag igen då... filip är feber fri, busar men är ändå trött....lite kass i magen men rä väl alvedonen som gjort sitt oxå...men våran matglada kille är inte riktigt tillbaka:( *saknar honom* så vi blir hemma imorron oxå för att få till sömen som varit si så där i helgen och då även maten!

har annars idag haft farmor och farfar här över natten...busat men filip och sedan idag var vi till birsta för en fika och lite andra saker fick oxå följa med hem....som en lampa till köks fönstret och en till hallen med! blev 2 små blommor oxå som ska få vara i badrums fönstret! var sedan och handlade lite på coop i birsta och sedan for vi hemöver, var ju dags att fixa middan innan badet! har även en annan glad nyhet att berätta men de får vänta ytterligare några veckan, har vi tur så blir det innan 6 veckor. känns väldigt bra!

idag började simkurs pelikanen och de tyckte filip var skoj! märktes att de är tänderna som varit boven i filips sjuka....då han gnagde på alla gummileksaker han kom åt:)
idag fick de vinka till sara då hon ropade upp deras namn! filip var så duktig så! sen skulle de gå "ap" gång efter stången och fram till stegen och upp där å gå på kanten till madrassen och sedan händerna på huvet och hoppa i. filip gjorde även denna övning galant idag! har varit lite dåligt med just apgången förut men idag gick det kalas! *mammas duktiga kille* elmas mormor och morfar var å kikade på de små idag och tyckte de blivit så duktiga sedan sist det var förbi...och jag kan inte annat än hålla med....man märker att de ger så mkt.!lite dyrt men absolut värt det! nästa kurs efter denna då är det MINI SIM!och de är där vid 2 år som man får börja där! så de lär väl bli då efter jul kan jag tro....

ikväll så har pappan lämnat oss för att åka och jobba natt i östersund. kommer hem imorron em/kväll...men åker sedan igen för att jobba börja måndag till onsdag tror jag det var...

ska nu lägga in en bild på ena lampan som vi köpte idag!himlans mysigt ljus det blev!

ha en kanon vecka!p.s ursäkta röran på bänken d.s

lill-lördag igen..

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja OJ så veckorna går fort, för fort....börjar snart bli dags på allvar att börja med julklapparna!ja och presenter till den blivande 2 åringen! de kan man dock pyssla med i december då julisarna bör vara klara!

har idag varit till bästa anna och fixat frippan! blev nöjd som alltid! känns ovant att vara kort i nacken igen...ännu lite kortare än sist tror jag....om inte annat så äre mer uppklippt denna gång! *najs*

igår var jag på stan med underbara jenny ...fikade,surrade och kikade runt i lite affärer! avslutade dagen på kristinelunds servicehus och nomineringsmöte!

har idag klänt men tjock å rosslig i halsen, inte alls najs:( hoppas de är nått övergående!

i helgen ska vi vara lite izzy vakt oxå,eller släppa in och ut..en mycket lättsam kisse tjej det!

undra om de börjar bli dags för att sova nu snart....hoppas att filip sover ännu en natt i sin säng! att de bara var en väääääligt kort fas det där när han ville vakna och sova hos oss mitt i natten 2 nätter i rad...ena natten kan jag förstå om han kanske blev lite rädd eller så då de blåste som attan ute..

här kommer några hår bilder!!