börjar ofta eller jämt bli långt mellan inläggen nu....

publicerat i Mitt liv som jag ;);
men har varit så trött på kvällarna nu denna veckan, men verkar iaf. som förkylningen börjat ge med sig...lite tät i näsan på morronen och får hosta till mig några gånger under dagen men de hör kanske till då man sitter i växeln oxå:) idag på em har jag tom fått både svara å knappa själv.ett litet steg för männskligheten men ett stort steg för kana :) men de kändes bra och de gick bra men de var ju lugnt oxå så de hjälpte nog till lite:)

säger som alla andra de bara ploppar upp nya ord ur litens mun mest hela tiden...inte alla ord man kommer ihåg bara så där då de ofta kommer då man säger dem och han härmar men mer och mer kommer de spontant! tycker han känns större och större för varje gång man kommer hem efter jobbet! tycker nog allt han kan ta och stanna liiiiite i växten nu! nästan så 92 börjar bli på jäsken.....iaf. sitter de på tröjor perfekt nu, klart beror väl på vem som sytt dem:)

ord han säger:
maa-ma=mamma
pap-aa=pappa
an-ka= anka
gakka= jacka
bä-bä= lamm
vov-vov=hund
fiii=filip
dää=där
mo-ma=momma
biii=bil

kommer inte just nu på några fler men mycket kommer nog från kompisarna på dagis! där han verkligen gillar att vara, frågar man på morronen medan vi myser framför musses klubbhus på tv efter välling och klädd för dagen om vi ska ta på skorna och gå på dagis så går han genast till hallen, sätter sig ner på rumpan vid skorna och lyfter foten:)

får göra ett längre inlägg längre fram nu äre dags att sova så man orkar upp imorron, hoppas på bra väder så känns de lättare....imorron får jag dessutom prova på att åka buss hem från jobbet....länge sedan man åkte bo på landet buss:)

lite ute bilder på prinsen från i söndags!!


 

 

(underbara goa unge,så glad att vi har dej nu och för alltid!)

Kommentera inlägget här :