söndag igen och ännu en dag går mot sitt slut...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja de kanske är dags att sova snart då sonen har fått för sig att 6-7 är en alldeles utomordentlig tid att vakna numer...även fast de är helg...längtar till han kan skilja på dagis dag och helgdag!:)

igår var vi till haga för att fynda lite leksaker till prinsen, själv fick han stanna hemma hos peppe medan jag lånade med mig memma´s (=elma enligt hur filip säger) mamma.
köpte även ett par handska till filip på handelshuset....fick ett par till av faster idag...funderar på att byta till ett par lika med dragkedja ist. för de utan som jag köpte.....måste prova imorron... måste ju börja fylla upp vinter garderoben till prinsen då de ändå kostar lite....

idag har vi badat, kört nya vagnen...eller ny och ny vagnen är nu gammal men den har hottats upp med en ratt och de var väldigt uppskattat av prinsen...han  "körde" hela vägen till badet och hem....om han inte styrde så höll han i! *söt nöt*

har nu tänt ljust i öppenspisen uppe och de är sååå mysigt!

imorron är jag och filip hemma för de är planerings dag på förskolan! så då blire lite drakborgen bus med jenny och Henrik ist.!
tänk att om mindre än 1 vecka så blir filip redan 1år och 9mån....tycker ju nyss han blev 1 och nu börjar de bli dags att fundera på både juklapp och present till fisen!

nepp nu äre dags att gå ner i källaren och hänga lite tvätt!

jo just filip lärde sig ett nytt ord igår, bara så där lixom.... pitta och de betyder pizza!

Kommentera inlägget här :