Dumlekakor,....recept på begäran!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
  • 200 gram riktigt smör
  • 1 dl strösocker
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 10 st dumlekolor
  • 20 st nobless chokladplattor
GÖR SÅ HÄR:

Låt smöret bli rumsvarmt och rör ihop det med sockret i en bunke.
Blanda ihop vetemjöl och bakpulver i en annan bunke och rör sedan ihop det med sockersmeten. Använd händerna och jobba snabbt ihop till en deg som du gör till en lång rulle, dela i 20 delar. Rulla sedan små bollar som du placerar i muffinsformar (aluminium el vanliga).
Tryck i en kola i varje boll. Du får dela några kolor på mitten så det räcker till 20 st. Placera mitt i ugnen 200 grader, 10 minuter. Precis när du tar ut dem ur ugnen så lägger du en Nobless på kakan så den smälter.

Låt svalna och kan sedan frysas!!


Verkligen JÄTTE goda!!

13,19,23 mars och 11 april

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja här kommer lite bilder, se så mkt. snö vi hade för en månad sedan och hur lite som är kvar och TITTA vad som kikat fram på gräsmattan!! har ikväll tagit bort en massa ris som inte hans med innan fjolårets första snö kom....så nu sere bra ut igen! har även skottat bort lite snö i rabatten här utanför köket....tänkte att den skulle torka upp lite fortare så att de sedan kan börja vändas och lyfta upp blommor och lägga i mera jord! spännande att se allt som kommer upp i rabatte och få se gräsmattan och träden bli gröna!

idag så har vi varit och snusat bebis, nämligen moa´s lillebror malte! så liten och så söt! tänk att våra barn har varit så små och egentligen äre ju inte SÅÅÅ länge sedan...men Oj så stora de kändes nu:)  Malte var en väldigt nöjd och glad bebis och visst väldigt vaken och pigg idag :P han vart 3 veckor nu i helgen så han är ju nästan alldeles NY! *myyys* filip gillade bebis och stog bredvid honom i liften och vinkade:)

annars ikväll så har danne varit förbi och visat sin eldrivna moppe....filip vart väldigt impad!

nu kommer bilderna!