lite filip uppd.

publicerat i Filip uppdatering;
ja dags för lite uppdatering av guldklimpen våran!

dagis går bra när vi väl kommit in på hans avdelning...eller rättare sagt om vi får gå n direkt på hans avd. på gläntan vill han längre inte gå in (där de öppnar varje morgon) vet inte varför om de är nån fix idé för från början nu efter sommaren vart han ju blyg då han kom in där...å nu vill han inte alls gå in blir bara skrik å grin...går vi då ut å tillbaka till hans avd då blir han glad å nöjd! konstigt:) gick dock bra igår då vi gick in på hans avd å sedan gick innervägen till gläntan:)

annars så surrar han hela tiden å massa nya ord å meningar hela tiden han är en riktig papegoja:)
försökte mäta å väga honom här hemma ikväll. inte lättast att mäta dock då man är själv, men han ställde sig snällt vid väggen å var så mallig:) 93 cm mätte han iaf. å vägde med pyjamas på 14,2 kg.

var väl lite för denna gång!

ett litet inlägg innan sängen...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja då var måndagen avklarad bara resten kvar, härligt väder har de varit idag! hoppas vi kan få en fin varm höst så inte vintern känns så låååång sedan:)längtar redan tills den är över...men vill gärna ha/ kan tänka mig lite snö där december- januari...sedan kan de börja tina!

ne nu blire nog sova, trött i knoppen!

blev inte mycket roligare än så här idag!

long time ago!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
idag har de släppt den stora nyheten som så många väntat på men som jag själv inte brytt mig nämnvärt mkt. om.... kronprinsessan och hennes daniel ska ha barn i mars nästa år....och enligt andra källor så har jag hört att kungligheter brukar senare lägga datum för nedkomst bara för att slippa så mkt. pressfolk runt bf...därför alla kungliga bebisar är födda "för tidigt" så vem vet de kanske blir en februari bebis ist. grattis till dem iaf.!!

de går iaf. bra att jobba så här första veckan efter semestern....kan inte fatta att de redan är torsdag imorron...dock är man ju lite töttare men blir väl så innan man vänt tillbaka dygnet, är fortf. svårt att lägga sig i tid:(

alltför nu iaf.!

sista fredagen

publicerat i Mitt liv som jag ;);
på sommarens ledighet för i år....ska ju dock bara jobba 5 dagar sedan är jag ledig mån-tis för att åka till riga med pappa,syster,roffe ja å så janne å jag:)

nu ikväll sitter vi och bara tar de lugnt, själv är jag chaufför så janne och arne sitter å dricker lite bira nu! imorron blire väl kanske drakbåtsfestivalen om de är bra väder och så skulle vi visst till anki oxå....sen så ska väl janne jobba lite igen för ovanlighetens skull...*suck*

fortfarande ont i nacken sen östersund, undra vad de var med kudden å hur jag legat:(

kändes skönt förrut att börja jobba på måndag för att få lite rutin å så igen men nu börjar man nästan få lite ångest....sommaren gick så fort. nu har vi bott här i 1 år och filip har gått på dagis snart 1 år, var tar tiden vägen??

1 augusti

publicerat i Mitt liv som jag ;);
sommar än men för mig så är augusti en höstmånad! men det bästa med idag är att Filip har namnsdag idag då det är PER! även min moffa skulle haft namnsdag idag och så har jag ju en massa vänner såklart som oxå heter per! många grattis till er alla!!

idag får vi se vad som händer, filips rumpa verkar vara bättre igen....har ju bajsat en del nu några dagar å blivit alldeles röd å sårig i baken....aj aj stackars liten, har verkligen lidit med honom vid blöjbyten!så hoppas de går åt rätt håll nu. han har ju inte varit hård eller så, nästan åt andra hållet....så som sagt får se vad som händer!

idag börjar mina 2 veckor som föräldraledigt oxå, de betyder väl att man inte behöver göra nått hemma mer än vara med barnet va??

ikväll kommer petra och hennes syster för att hälsa på oss! ska bli skoj att ses var ju så länge sedan!:(

alltför nu! kanske kommer nån uppdaterig ikväll!