1 december...

publicerat i Filip uppdatering;
var tar tiden vägen? idag blir stora killen våran 35 månader....alltså bara 1 månad kvar till 3år...

imorse så sa filip hej storkillen till pappa när de skulle kramas å säga hejdå innan vi skulle fara på förskolan. säger även att bebisen i magen ska heta pappa och att jag ska få en lillebror å han en lillasyster:)

nu ikväll var filip jätteduktig, som vanligt men han chockade nog sig själv...skulle gå på toa å kissa innan ny blöja och pyjamas...men filip skulle inte kissa så vi sjöng lite pepparkaksgubbar å rätt som det är medan han lyssnar å är nöjd så hör vi hur det skvalar....hehe där lurade jag han allt:) men han sa själv att han inte gjort nått, så vi sjöng lite till läste bamse  osv. å efter bara en kort stund så säger han "de kommer bajs" å tar upp händerna till ansiktet som han gör då de är dags....trodde de skulle bli som de blivit senaste gångerna att han spänner sig på nå vis å så går de över...men rätt som de är så hör jag massa plumsar och han vart själv mer än nöjd! duktiga killen som bajsar å är duktig 2 dar i rad som annars bara brukar göra #2 varannan dag......hoppas de fortsätter!

nepp nu blire lite mys under filten innan de är dags att packa väskan för storstan!


bebis har idag buffat massor efter lunch å nästan hela dan, är ju så mysigt...man får ett leende på läpparna varje gång! 

*kärlek till mina pojkar*

Kommentera inlägget här :