ååååh stolt mamma!

publicerat i Filip uppdatering;
ja idag när vi nästan var hemma efter våran lilla tripp till västra så säger filip nånstanns vid nedansjö/hällsjö att han är kissnödig.....precis efter att pappa sagt att han inte mår så bra och måste på toa han oxå...(var nog nått han ätit, nån allergisk reaktion eller nått för nu mår alla bra) och då säger jag att vi är snart hemma....du får hålla dej då så får vi gå på toaletten på en gång vi kommer hem...och janne sa lika dant till honom (tänkte inte säga att ha kunde kissa i blöjan) och när vi kommer hem så gör filip klart med ringen å pallen och jag hjälper honom med byxorna så tar han av blöjan själv...och på en gång han sätter sig så kommer de kiss....mallig han var! och blöjan den var nästan tom som vi bytte innan middan och sedan for vi ju hem på en gång efter...men bajsa skulle han inte göra....ska du göra det sen då sa jag ? jaa fick jag tills var:)

sen senare ikv när jag höll på att packa upp ur väskan och nyss hade gjort rocky road som skulle hårdna i kylen så säger filip att han kissar....då säger jag att de gör man väl inte i blöjan, gå på toaletten då....och då var de samma visa igen han fixade med ringen och tog själv av blöjan som denna gång var en up ´n go. kissade och sedan så skulle han inte bajsa men satt där en stund och filurade och rätt som de är så säger han till mig som håller på att packa ur väskan att nu kommer de bajs, va bra sa jag....å så la jag inte kläder till dagis imorron på toa och då ser jag hur han håller på och jag går snabbt därifrån....å sen så säger han att han är klar och reser sig snabbt därifrån....sen torkar vi rumpan å tar på blöja för natten....men han fick både en stjärna och ett klistermärke...(lite belöning så där för att få fram intresset, klistermärkena följde med pottboken så de är ju tänkt så....sen har jag sagt att han ska få visst många guldstjärnor så ska vi hitta på nått som belöning.....tänkte först 10 men får se om de räcker...) och just att han ska säga till själv att han behöver gå på toa...ja så där som han gjort nu 2 gånger!

men så duktig kille!! nu sover han sedan nån timme tillbaka, tittade lite på bambi på tv men gick bra ändå att lägga sig och somnade ganska fort...vi har tänt de 4de ljuset i staken och har myst med lite kvällsfika, skönt med lite anna-carin och janne minuter innan de är dags att sova och sedan kicka igång årets sista arbetsvecka imorron....iaf. för mig för jag och filip jobbar/dagis bara 3 dagar sedan gör vi jullov, pappan är oxå hemma med oss tors-fre men nästa vecka är det bara jag och filip som får mysa! så efter denna vecka kommer vi inte tillbaka till kommunal regi förrän nästa år! :) känns som en evighet dit men så himla långt äre ju inte....ska ju både hinna fira jul, nyår och 3års dag!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Anna, mamma till Elis & Silas:

Hej! :) bilen finns lite överallt har jag sett men vet att Lisa köpte den i London, så den pratar Engelska dessvärre..men finns på Toys till exempel :)

Kommentera inlägget här :