finaste lucia tåget har vi sett idag!

publicerat i Filip uppdatering;
alla Tuvans fina barn var med! var så mysigt å de var så duktiga att sjunga! 

idag så vart det roligare att lämna pepparkaksgubben på dagis än att hämta filip:) märktes att den där halv timmen tidigare imorse gjorde en del samt en halvtimme senare hämtning...men efter mkt. tjat och lite tjaffs vid middan så var till slut vänner å mös i soffan till lite scoobi doo.

var även på toa och där gck de oxå bra för prinsen idag...visade att man inte skulle hålla emot å spänna sig så som han brukar gör å upp med händerna med ansiktet utan ta iii å så visade han det...sen tog det bara en stund så kom det:) kissa ville han dock inte och ville gärna ha kalsonger ist blöja och innan de sedan var dags för pyjamas å borsta tänderna så frågade jag om han ville sova i kalligar eller blöja men då valde han blöja:) men innan vi tog på den så var vi tvungen å kissa sa jag och då gick han på toa, tog av kallingarna och satte sig å nästan på en gång kom det...ååh nu kommer kiss säger han då:) duktiga killen! hoppas allt ska släppa nu med bajseriet att han inte vill hålla emot och att han ska börja säga till mer att han vill gå på toa. vore ju himla skönt om de var klart till april/maj eller helst feb-mars så de hinner gå ett tag innan de är dags för bebis att komma....så han hinner få in rutiner och inte lika lätt falla tillbaka å bli "bäbis" för en sådan risk finns ju alltid. men som med allt annat så får de såklart ta den tid de tar!! han är ändå bäst!

 

nä nu äre dags att sova! eller iaf. göra sig klar för sängen! janne han sover i brunflo han i natt....så vi ses inte förrän imorron kväll!

Kommentera inlägget här :