satan i gatan så ont de gör precis nu...

publicerat i Filip uppdatering;
är nog dags att sova strax så kroppen får ligga plant å vila sig i form!

idag var lilla killen duktig att ha kallingar på sig, sa till att han var kissnödig, höll sig mellan benen på väg till toa och sen så stannar han upp en stund och jag säger gå på toa då, (ringen å pallen är på plats) men när pappan kommer dig och han behöver lite hjälp å få av kallingarna så slappnar han nog av för han är framme vid målet, så de kom på golvet å i kalsongerna....men övning ger färdighet! bara fortsätta öva denna vecka när vi ska va ledig prinsen å jag! himla stort framsteg att han säger till en bra stund innan det händer jämför för nån vecka/månad sedan då de orden kom efter de hade hänt...duktiga stora killen!!

idag har jag hängt upp gardiner i vardagsrummet, gjort janssons frestelse, varit till frissan å blivit fin i håret innför jul,årets slut och nästa års början!:) slagit in både julklappar och 3års presenter. (skönt å ha de gjort), har även hunnit köra 2 maskiner med tvätt....resten tar vi imorron!!

vi har även handlat all julmat idag och janne har gjort skinkan å hängt upp gardinerna som jag strykit,hjälpt till med lite inslagning av paket oxå!

imorron så blir städning,koka gröt, göra omeletten å trilla köttbullar!ta fram och klä granen och lägga dit lite paket, seeeen kan julen komma!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av mamma:

Full fart i stugan !!!

Kommentera inlägget här :