31 januari och bara början på det nya året och jag VABBAR...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
våran älsklings kille har nån form av magsjuka idag, så vi blev hemma efter att vi gjort oss helt klar för att gå till förskolan.... så de vart till att ringa sambo som hade hunnit halvvägs till jobbet, kollega som skulle hämta mig och chefen för att ringa den andra kollegan att ta min plats i växeln i dag och imorron...

vart några blöj byten där på fm och sedan ville han inte riktigt äta men sov sen 1½ timme och har busat massor....men sen kom febern smygade och han vart hängig....såg inte alls pigg ut då janne kom hem halv 5.men efter en alvedon så försvann den....gick och la sig strax innan barnprogrammet slutade och somnade på 10 min...skönt att nattningarna börjar gå fort igen! hoppas de fortsätter så:)

idag har de ju varit kanon väder ute men vi har varit inne just för att filip inte varit så säker i magen....inge skoj att gå med världens äkligast blöja ute lixom...men kan ju hoppas samma väder kommer imorron och att bajseriet är borta! så roligt oxå nu i hans utveckling är att han flera gånger nu ett tag sagt bajs och sen tagit sig på blöjan bak...så gjorde han även imorse då pappan nyss farit efter att bytt en blöja redan.... så vem vet kanske snart redo att börja pott träna på allvar.

idag så har jag och filip satt upp några tavlor i hallen och satt om bilar tavlorna på rummet hans och även den nya bilar 3D tavlan har kommit upp. sen när pappan kom hem så kom toy story 3 planchen upp och några till tavlor. så de börjar bli lite ordning på hans rum, kanske tapeten får vara som den är ett tag till medan han är så liten....får väl se vad som händer under kommande år!


annars äre de massa ord som kommer hela tiden ur munnen....och massa ord som man inte heller har en ANING om vad de betyder....surrar så mkt. så de blir en del gojja:)


nepp nu blire en dusch och sedan läsa lite bok!

tjing!

andra dagen på det nya året....2011

publicerat i Mitt liv som jag ;);
har inte glömt bloggen, har bara mindre lust at blogga,samt inte lika mkt. att skriva om som när man var hemma på dagarna...då hände de ju så mkt. hela tiden.....fast de är klart, de händer massor nu med fast nu mer i ordform än rent kroppsligt som första året:)

ja som alla vet så blev ju vår älskade prins 2 år igår, de är stort! tänk att redan 1 till år har gått sedan sist vi firade den största av de alla:) nämligen den 1:a födelsedagen av många!

många fina presenter har han fått av dem som hittills uppvaktat honom och massa kompisar har han haft här idag på kalas! blir kalas på söndag nästa vecka igen, har ju gått o plats men man ska ha nånstanns att sitta oxå går ju inte ställa sitt fika varsom helst med flera vilda 2 åringar to bee:)

ska se om jag får till 1 bild för varje månad för året som gått! har blivit dåligt med knäppande då den lilla kameran varit nedpackad och den andra lite stor att ha med överallt:)

(bilderna är klickbara)

JanuariFebruariMarsAprilMajJuni

JuliSeptember
hade visst inte alla månader på min dator....men fick ju med alla 4 årstider iaf. :)