soliga underbara söndag!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
åååh vilekn härlig dag vi haft än så länge! jag fick sovmorron av mina prinsar, sen har vi ätit frukost tillsammans och varit ute i snön och åkt både på rumpan och kälken här ute i våran alldeles egna pulka backe! riktigt najs med ett eget berg som man kan nyttja på detta vis, dessutom sitta på de framtinade klipporna och sola sig! filip var alldeles galen när han åkte både på rupman och kälken..skrek av lycka och ropa mera när han kom ner!! älskade unge!
var riktigt varmt i solen oxå så jag fick ta av mig jackan då jag hade en långärmad under för att inte bli kall då jag annars bara hade en tischa!

filip sover nu efter att ha ätit lunch och druckt saft till hans stora glädje:) snart kommer väl farmor och farfar oxå, vart bestämt igår att vi ska på restaurang och äta för att fira att farmor fyllde jämt för ett tag sedan...hrrmpf 1 månad sedan närmare bestämt, men de var ju i åre då på holiday och vi hade inte möjlighet att närvara.

imorgon äre jobb och dagis dags igen, helgerna går alldeles för fort:(

igår fyndade jag liiite på klädes marknaden på hagaskolan tycker dock att de fanns mkt. mindre än sist och de var väldigt mkt. som var dassigt i färgen och tom skitigt!  å så verkar de bara vara de som har tjejer som vill bli av med kläder och saker för de var mest till dem:( men som sagt en liten påse fick följa med! några byxor,tröjor och överdragsbyxor! även ett pussel/memory och en volkswagen beetle som jag såg en knapp på när jag kom hem, så de visade sig att de de skulle vara batterier i så den kunde låta och köra....fräsig,den gillade filip! den kunde låta som den låste,larmade,spelade lite musik och sedan köra iväg:) för endast 15:-

over and out!

*älskar mina pojkar*

lill-lördag

publicerat i Mitt liv som jag ;);
undra vad denna dag har att erbjuda mer än att jag har fått mer än kill i halsen, nu är de alldeles strävt....alltså äre väl dags för halsont och förkylning igen då?? men nu får de vara över snart....har ju haft ont i halsen till och från i 3 veckor och snorig å tjock i halsen med....usch blir så less, kan inte snön försvinna lite fortare och värmen komma på riktigt!!?!?

liten är iaf. piggare nu så hoppas på förskola för honom imorron och fredag och mamman till jobbet!

kanske vi tar oss en prommis idag så prinsen får sova i vagnen och vi får lite luft!

just de, måste ringa tandläkaren i stan oxå för filip fick ju papper från dem igår att han fått tid den 28/3....men vi har ju fått en tid härifrån matfors för länge sedan den 1/4 som vi hellre behåller då han ska gå här med skolan sedan osv.!

nepp dags att göra lite frukost, tror vi ska koka oss lite ägg som man kan ha på mackan!

vi saknar pappan och har vi tur kommer han hem ikväll!!


allt från oss för nu!

tjing!