som alla andra.....typ:)

publicerat i Graviditet med syskon;
så måste man väl ha en graviditets räknare!?!?:) min underbara sambo har fixat till de åt mig...har försökt själv och hade jag bara uppdaterat på rätt vis så hade jag visst lyckats själv...men varför göra själv när man kan få hjälp:)

varit en snabb sväng på BC idag för att byta täckisar till filip, men känner nu att jag måste lyssna på kroppen å ta de lugnt...bromsa farten lite, får lätt sammandragingar och de är visst vanligt som omföderska, vill ju även denna gång passera nyår innan jag vill ha nån bebis..även om jag gärna är snus sjuk så nöjer jag mig mer än gärna med vännernas bebisar! btw så skulle den lill* inte klara sig utanför magen ännu så gräddas lite till får den allt....är ju bf 13-18/4 men en maj bebis är ju ändå inte omöjligt, inte om de ska bli den ska brås på storebror, kanske blir en 1 maj:)

känner buffar mer och mer varje dag, men mest på kvällen så här vid säng dags. mysigt är vad de är! *gillar´t*


nån kommentar om vad de blir har jag fått, och ja vi vet vad de blir...men inget som är offeciellt här eller på facebook!


nepp nu äre dags att sova!!

27/11-11

publicerat i Graviditet med syskon;

Din graviditet startade Lör 9 jul 2011.

Din menscykel är ca 28 dagar

Du blev gravid ungefär Lör 23 jul 2011 (ägglossningen).

Du är på dag 142 av 280. (50,7%).

Du är i vecka 21.

Du har gått 20 fulla veckor och 1 full dag (v20+1).

Du är i 5:e kalendermånaden.

Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).

Du är i trimester två.

Beräknat förlossningsdatum Fre 13 apr 2012

Du har 138 dagar kvar till beräknad förlossning.

1:a advent å det snöar!!

publicerat i Graviditet med syskon;
kan de komma mer lägligt tro? näääe tror inte det! nästan så julstämingen kom med desamma när vi klev upp imorse filip å jag...å tände ljusstakarna i fönstren...såå himla mysigt sken!

fick sov morron till 9 för filip idag...å pappan väckte han 20 över 9 då de var dags för mys frukost! nu tar vi det bara så lugnt som möjligt, har dock kört igång en maskin tvätt å ska väl leta rätt på täckbyxor till filip å se om vi har några som passar....

filip försökte leka med eddie och köra bil men han var inte så intresserad....

för de som har missat så håller familjen på å jäser...under våren 2012, närmare bestämt under april så utökas våran fina familj från 3 till 4...en mysig tid vi har framför oss. filip har börjat förstå mer och mer att han ska bli storebror och vad de är som finns i magen! han är även på väg in i den underbara 3 års trotsen...är ju faktiskt bara 1 månad kvar till dess han fyller år, vart har det här året tagit vägen!?!?

25/11-11, v 20 (19+6)

annars mår jag hyffsat bra...halsbränna har jag börjat få mer och mer, titt som tätt....och även börjat känna av fogarna, mest fram:( men de är ju bara halva tiden tiden kvar...tycker det har gått grymt fort! och bara julen är över kommer nog tiden rusa iväg.....

början på november

publicerat i Filip uppdatering;
och än så länge har det inte kommit någon snö och de är plusgrader ute....men de är rätt skönt tycker jag så länge snön är borta....känns som de räcker bra om den kommer i december och stannar februari ut:) hittat en vinterjacka idag som jag underar på färg....så för den skull kunde de ju va skoj med vinter bara för att få använda den när den väl är inhandlad:)

lite filip uppdatering:

har börjat villa ha kalsonger på sig hemma nu efter dagis, några olyckor har såklart hänt men men alla är vi ny i början:) idag så hade han dem på sig jätte länge tills jag såg han rös till och då tänkte jag att de var nära...han ville inte gå på toa så jag fick lyfta dit honom....vart lessen först men sedan gick de över och efter en kort stund så såg jag hur han stelnade till och spände fötterna mot pallen och rätt som de var så kom det.....PLUMS! men han höll nog i mot bra då de gjorde lite ont, men han var ju såååå nöjd efteråt. så hopas  detta är en start på nått ännu bättre....vore ju rätt najs om han var blöjfri till våren iaf.!men såklart får det ta den tid det tar....

imorron är det veckans sista arbetsdag och den är bara 5 timmar:)