söndag igen...

publicerat i Mitt liv som jag ;);
veckorna går galet fort! men har väl en del att se fram emot, och så måste man kanske börja planera å se vad man ska hitta på till julklapp till prinsen i år! och i 3 års present för det kommer ju rätt nära inpå:) fatta han blir 3 år i januari TRE år!! vart tar tiden vägen? tycker ju nyss att vi kom hem från bb och han låg i liften på köksbordet:) och hade 56 i kläder....nu snart 3 år senare har han 98-104....tiden går fort när man har roligt och de kan jag bara hålla med om. han surrar all vaken tid och härmar mer och mer och förstår allt man säger! börjar bli duktigare på att vilja sitta på toaletten oxå även om det fortf är när vi går dit med honom och sätter honom där, men snart släpper det nog och han vill gå dit jämt....hoppas åtminstone på det!men de får såklart ta den tid det tar.

idag har vi varit på badhuset med elma m. familj där vare många anadra kändisar....filip träffade både förskole kompisen ellinor och sen ena fröken som mamman faktiskt inte riktigt har koll på namnet på *skämmes lite* men från början träffade man dem inte så ofta efter att de presenterat sig..hehe

sen så har vi varit ute och busat när vi kom från badet, inte skulle filip sova nått heller....var iväg på ica och där stannade vi och surrade med erika som var och handlade lite!

när vi varit hemma en stund så kom Alva och hälsade på och kort där efter så kom Majken, Marta och David förbi på en fika innan de var dags för middan!

filip somnade strax efter 19 här i soffan på kuddarna med sin kudde och nallen, såg innan han var trött å frågade om vu skulle gå och sova men han sa nej....ska du somna här och mamma bär in dej till sängen sedan då? mmmm vart svaret och sen hann jag knappt se när han somnade förran ögonen var stängda:) var in han till sängen å han kikade upp lite och kurade sedan ihop sig i sängen å somnade om:) världens goaste kille! brukar vara lätt att natta honom annars oxå men nu gick de suuuuper fort å smidigt:)

anonyma inlägg publiceras ej!

publicerat i Filip uppdatering;
löjligt tycker jag att man inte törs stå för det man säger eller skriver!

är väl nån utan egna barn eller nån som är nybörjare och inte vet att allt utvecklas i olika steg och att alla är olika.
och sen med talet kan jag inte direkt påstå att filip varit, han pratar konstant sedan han lärde sig prata och han pratar mkt. rent för att ändå inte ha passerat 3 jämfört med många andra som jag träffat runt om i detta avlånga land som varit i samma ålder. och de är det säkert många som känner honom som kan intyga....för denna person som kommenterat kan tydligen aldrig ha träffat honom!

idag har vi haft en bra och msyg dag, trots att vi vinkade av pappan på tåget imorse!
har ätit frukost å myst med emilie,manne och peter sen var vi på ica och handlade till kvällens middan, var sedan förbi och hämtade vagnen som nu var lagad, tack babyproffsen för bra och snabb service trots att vi ändå fick betala då de inte gick som reklamation då vagnen var mer än 1 år....passade även på att köpa en babybjörn toaring till filip så nu ska de nog bli både skönare och enklare att sitta på toaletten.

har ikväll haft hela familen lilliesköld på middag å mys och nu har filip nästan nyss somnat efter att ha busat massa med elma!


tack alla för en underbar dag!!


glömde säga...

publicerat i Filip uppdatering;
att filip firade ju sin 2år och 9 månaders dag 1 dag i förväg med att faktiskt säga hela sitt namn bara så där....fiilip:) blev alldeles chockad och suuper stolt såklart, han har ju ända sedan han börjat kalla sig vid namn sagt fii.... våran underbara lilla, stora kille!