anonyma inlägg publiceras ej!

publicerat i Filip uppdatering;
löjligt tycker jag att man inte törs stå för det man säger eller skriver!

är väl nån utan egna barn eller nån som är nybörjare och inte vet att allt utvecklas i olika steg och att alla är olika.
och sen med talet kan jag inte direkt påstå att filip varit, han pratar konstant sedan han lärde sig prata och han pratar mkt. rent för att ändå inte ha passerat 3 jämfört med många andra som jag träffat runt om i detta avlånga land som varit i samma ålder. och de är det säkert många som känner honom som kan intyga....för denna person som kommenterat kan tydligen aldrig ha träffat honom!

idag har vi haft en bra och msyg dag, trots att vi vinkade av pappan på tåget imorse!
har ätit frukost å myst med emilie,manne och peter sen var vi på ica och handlade till kvällens middan, var sedan förbi och hämtade vagnen som nu var lagad, tack babyproffsen för bra och snabb service trots att vi ändå fick betala då de inte gick som reklamation då vagnen var mer än 1 år....passade även på att köpa en babybjörn toaring till filip så nu ska de nog bli både skönare och enklare att sitta på toaletten.

har ikväll haft hela familen lilliesköld på middag å mys och nu har filip nästan nyss somnat efter att ha busat massa med elma!


tack alla för en underbar dag!!


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Doppa.nu - Amanda:

Vad roligt att du vill vara med och tävla! Lycka till!

2:a kommentar, skriven , av Emse:

Fy på den som skriver dumma saker. Då kan man låta bli att läsa tycker jag om man nu ändå bara känner för att spy galla och såra!passar med lite kapten röd i den här frågan tycker jag :-)http://www.youtube.com/watch?v=VfnQR4rYq0E

3:e kommentar, skriven , av Helena:

Vilket fint hår du har

4:e kommentar, skriven , av Helena:

din blogg är så fin och välkomnande

Kommentera inlägget här :