onsdag och så har halva veckan gått igen...

publicerat i Filip uppdatering;
filip ligger å sover å jag passar på att ha lite egentid med slapp i soffan.idag verkar febern vara borta iallafall så får hoppas de fortsätter resten av dagen oxå och de var inte lätt att lägga honom så nog är han frisk alltid men tänkte att han behöver vila lite extra nu och mamman hade visst rätt för nu har han sovit 1 timme...

han har även varit duktig å göra både #1 och 2 på toaletten och han säger annars till om han har kissat eller bajsat i blöjan å vill byta så de kanske är på G:)!?!?

så som de ser ut nu så blire jobb imorron för mig och dagis för filip!

söndag å jag har egentid

publicerat i Mitt liv som jag ;);
medan janne är iväg på nån kurs som är varannan söndag kväll!
idag har filip å jag varit på badahuse (som filip säger) med emilie,peter och elma...roligt roligt slutade med att filip åkte rutchkana om och om igen:) måste absolut göras om igen att åka dit, försöka att de inte få gå så långt mellan gångerna...de tappar ju så mkt:(

filip har blivit snorig sen igår oxå så hoppas nu att vi klarar även denna omgång och slipper vab!
så han somnade redan 10 över 6 ikväll....jobbigt med bad:)

har fått upp en tavel list i matrummet oxå som jag har ställt böcker på, skulle nu bara behöva en till så de blir lite mer helhet:P

igår var vi och firade nelly som fyllde 3 förra lördag men de vi var upptagen med att fira pappan/sambon i vår familj så blev det nelly igår. oj så lång hon blivit sedan sist och så hon pratar nu nrä hon inte har nappen:) men de var ju ca 6 mån sedan sist vi sågs....är ju svårt att få till att de ska passa med alla samtidigt:( såg ju även då att de bor i pernilla och viktors gamla lägenhet:) lite små häftigt ändå..

nja de var lite upp date för idag!

ett liiitet inlägg

publicerat i Mitt liv som jag ;);
som mest innehåller att de har varit en bra dag! den har gått grymt fort och nu är de bara 4 dagar kvar till helg igen å allt vad den har att erbjuda....än så länge helt oplanerad men nått roligt händer ju i vilket fall:)

ne nu äre nog dags att sova...filip sover sen 1 timme tillbaka och jag är tröttast, janne jobbar och eva är hos ankin som filip säger:)

så då kan man passa på och ta tillfället i akt å sova i tid:)

NATTI NATTI!!

bloggeli blogg:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
regninga söndag....perfekt dag för inne bus och mys! men vi hade ju iaf. tur med vädret igår då älsklingen fyllde år!nu räknas han in till 30 plus klubben:) men jag älskar han mest av allt ändå! vår fina lilla familj där de händer saker mest hela tiden!
var iaf. ett stort glatt gäng som var här och firade honom igår, himlans skönt att vi hade hus:) och att att jag har kommit i en ny familj oxå där vi fick låna både brord och stolar samt en pump kaffe termos:) de gjorde ju att alla fick plats och att de fanns massa kaffe:) sent blev det de sista som lämnade plejset var elisabeth, kim och arne å de gjordes vi 01 inatt.... då var jag tröttis så raaaaka vägen i sängen, plockade undan lite men annars så vara bara borsta tänderna å sova:) 20 över 6 imorse vaknade jag av att jag tyckte de lät som om nån satt i soffan men hade int hört filip komma ut än....men när jag tittade så satt han där så glatt:) så de var bara ta på byxorna och starta tv:n:) sen blev det mys i soffan innan de var dags för frukost och faster som klev upp där efter 9.....pappan vaknade vid kvart i 10.....efter en hård kväll verkade de båda hyfsat pigga:)

nu håller janne på att få filip att sova som är lite tröttis efter en sen kväll och en tiiidig morron.....fast han gick faktiskt å la sig runt samma tid som vanligt å somnade på en gång.....var en hård dag med massa folk och kompisar att busa med!

alltför today! kanske kanske kanske kommer bilder framöver ....

vilka är ni alla!!?!?

publicerat i Mitt liv som jag ;);
gör som alla andra....vilka är ni alla som läser min blogg! är ju faktiskt en hel massa även fast jag inte bloggar så ofta eller så intressant....men de kanske blir ändring framöver! ska iaf. jobba på det!


SÅ vilka är ni!?!?!? skriv en kommentar å visa upp er!

ja då vare söndag igen,

publicerat i Mitt liv som jag ;);
å just nu är filip å jag hemma själva.....eva är i stan å fixar med alla saker i förrådet å flyttfirman och janne har precis åkt i väg på nån kvälls kurs....hoppas filip tänker vara snäll med mamman, jag är trött å ska försöka komma i säng i tid så jag orkar med morgon dagen och kvällen själv med filip sedan!

igår var vi på ett jättefint dubbeldop då de var dags för erik och manne att få sina namn skrivna i himlen! kanon väder var det även, men sedan på kvällen å i natt så har de regnat.... :(
men idag så har solen varit framma igen och vi har kastat massa saker på släpvagnen idag sånt som gått sönder och inte ska användas å annat onödigt....så nu är allt de på väg till tippen i hallsta...

allt för nu!!