bloggeli blogg:)

publicerat i Mitt liv som jag ;);
regninga söndag....perfekt dag för inne bus och mys! men vi hade ju iaf. tur med vädret igår då älsklingen fyllde år!nu räknas han in till 30 plus klubben:) men jag älskar han mest av allt ändå! vår fina lilla familj där de händer saker mest hela tiden!
var iaf. ett stort glatt gäng som var här och firade honom igår, himlans skönt att vi hade hus:) och att att jag har kommit i en ny familj oxå där vi fick låna både brord och stolar samt en pump kaffe termos:) de gjorde ju att alla fick plats och att de fanns massa kaffe:) sent blev det de sista som lämnade plejset var elisabeth, kim och arne å de gjordes vi 01 inatt.... då var jag tröttis så raaaaka vägen i sängen, plockade undan lite men annars så vara bara borsta tänderna å sova:) 20 över 6 imorse vaknade jag av att jag tyckte de lät som om nån satt i soffan men hade int hört filip komma ut än....men när jag tittade så satt han där så glatt:) så de var bara ta på byxorna och starta tv:n:) sen blev det mys i soffan innan de var dags för frukost och faster som klev upp där efter 9.....pappan vaknade vid kvart i 10.....efter en hård kväll verkade de båda hyfsat pigga:)

nu håller janne på att få filip att sova som är lite tröttis efter en sen kväll och en tiiidig morron.....fast han gick faktiskt å la sig runt samma tid som vanligt å somnade på en gång.....var en hård dag med massa folk och kompisar att busa med!

alltför today! kanske kanske kanske kommer bilder framöver ....

Kommentera inlägget här :