+10

publicerat i Graviditet med syskon;
men nu börjar de nära mig de där BM besökte som jag ABSOLUT ville slippa...haha trodde faktiskt kanske att de skulle kunna ha hänt nått tills i helgen men icke sa nicke... men de är bara bita ihop å gå vidare:)

ställer in mig på igångsättning på fredag så känns de bättre....nog för att de skulle vara himla enkelt å vara på plats en heldag...slippa den där kollen å gå runt hemma å ha ont....men de är som att jag skulle gruva mig för igångsättning oxå denna gång då jag vet hur de går till.... inte för att de är obehagligt eller så men just att man ska ha alla sladdar å grejjer fastsatt å man blir som låst:( ett helt projekt att bara försöka gå på toaletten....sen vill jag ju gärna bada denna gång då jag blev blåst på det sist....hehe de var ju lixom nymodigheter de för 3 år sedan:)


tänk att de bara är den 23/4 idag, tycker denna månad känns lång helt plötsligt...känns som jag varit hemma mer än en månad fast vi nu bara har börjat på 4:de veckan....men de är väl nu bara för man går och väntar...

ja då har dagens halsbränna börjat oxå, den kommer titt som tätt, spelar ingen roll vad jag äter eller dricker:( så snälla lilla bebis kom hit ut så får mamman lite mera ro och framför allt får må lite bättre kroppsligt, även om de säkerligen blir mkt. jobbigare när du väl är ute för då kan jag ju inte duscha,äta, sova när jag själv vill utan då blire på dina villkor men jag slipper förhoppningsvis framöver smärtan i fogarna när jag gå, kan äta vad som helst utan att måsta få halsbränna, kan busa med storebror och fixa ute på gården när kroppen börjar komma tillbaka......ja allt har sin charm,allt är på 2 vis:)

imorse var de en trött kille som hade vaknat i natt av växtvärk å ville sova hos oss....och de var nästan omöjligt att få honom att vakna, sa till janne han får vara hemma idag å ha sovmorron....men just då stuttsade han upp å skulle ha sin välling....efter den så la han sig mot mig igen i sängen....jag sa skulle du inte på dagis eller vill du vara hemma?? jag måste sova fick jag tills var...så janne var precis på väg å ringa dagis då han helt vänder å kastar sig ur sängen för att han ska på dagis:) har aldrig sett han på det där viset...:) annars som man inte alls brukar kunna flytta sig ur sängen på morgonen för att då vaknar han på en gång, eller som kommer å väcker oss vid halv 7-7 på helgerna....dock sov han till 8 igår oxå:)

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av jempa:

ja det e spännande, men vi får se, måste fundera litegranna, är en stor grej att bara buda på ett hus. Men vi ska nog ta oss en tur dit igen och då får pappa hänga på också :) vi söker ju hus ganska centralt så det e alltid massa folk på visningarna...

Ja förstår att du börjar känna dig less på att vänta nu, vill ju att lillen ska komma! Då kommer vi gärna och snusar lite ;) Kikar hur ni har det där ni bor också ju! ah, kanske vi kan grilla eller så? Vore himlans trevligt! :)kramar!

Kommentera inlägget här :