+11

publicerat i Graviditet med syskon;
har idag för 1 timme sedan varit hos BM för absolut sista gången....(bortsett från efterkontrollen) fick en lapp av henne med tid och datum för igångsättning på fredag 27/4 kl 8 på obstretiska kliniken för koll först. så går allt bra så är kanske bebis ute på kvällen eller så annars senast lördag kan jag tro:) känns faktiskt lite spännande men samtidigt lite skrämmande att nu äre verkligen dags....tiden har gått så himla fort. är de lixom slut på tiden nu med bara vi 3 och hjälp hur funkar det med 4. hur ska storebror ta allt och vad är de för bebis vi får, kan man räcka till för 2 barn.....ja de är klart man kan, alla är vi ny i början men jag tror nog de kommer gå toppen bra! man kanske blir lite hysterisk ibland för man vill vara både där och där samtidigt:) men de hör väl till....snart är man lugn som en filbunke igen! stackars filip kanske blir lite besviken bara att han inte kan leka med lillebror på engång som han nu tror att man kan....

men jag tror de kommer bli de finaste 2 bröder och våra fina underbara söner!

undra bara om nått kommer hända av sig själv nu de 2 dagar som faktisk är kvar eller om vi "klarar" oss till igångsättningen....tycker ju faktiskt att de är rätt bekvämt med igångsätt. för då har man en tid då man ska vara där och sedan flyter allt bara på....klart de kan bli en lång väntan, och så blir ju det här med barnvakt mkt. enklare oxå, speciellt nu då de är helg sedan... men de är väl sånna tankar man har bara för man har varit med om det förrut och vet ungefär hur de funkar....känner nog lite lättnad nu ändå att snart är det klart, fast jag nu innan varit så hiiimla trött å less på att de aldrig händer något, nu har vi iaf. ett datum om inget som sagt händer före! de blir en födelsedags present till barnens moffa som fyller år där på måndag sista april....och sedan till momma som fyller 13/5.

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jenny:

Ja då jag var hos BM sista gången så ställde jag in mig på att bli igångsatt. Var som kroppen slappna av för sedan hände det ju bara!!!Bra om han kommer efter löning. Bästaste presenter till killen då!!

Kommentera inlägget här :