+2

publicerat i Graviditet med syskon;
japp ingen bebis idag heller och det är absolut ingen som behöver fråga om jag har några känningar eller om det är på G för de lär höras om så skulle vara fallet!

idag har hag tagit bort bladen som hjälpt till att täcka i rabatten här utanför altandörrenå även klippt å grejjat lite där. sparkat bol med filip och varit uppe på berget å strosat....huggit till några gånger å ilat men de hör väl som till vid ansträngning...vi har även varit på Danne´s å köpt glass, satt där i solen å mös hela familjen och så de skrek vår över matfors just där! de var en raggarbil som kom en fyrhjuling å en hejdundrans massa motorcyklar....behöver jag säga att sonen var mer än nöjd och kunde knappt åka därifrån!:) var sedan hem till arne på spontan kaffe och lite mera bus, kikade på hans nya köksmöbler! riktigt tjusigt har han fått det hemma!! filip har även busat med granntjejen agnes på dan, de har spelat fotboll och bandy,hon har lyft han och tyckte han blivit tung sedan i somras....han är ju faktiskt inte sååå mkt. kortare än henne men kanske en aningens lättare:) hon är ju faktiskt 6 eller 7 i sommar... filip blir så glad när dessa tjejer kommer eller även de från dagis som kom igår, blir så mallig och vill visa alla saker han har å springer runt å blir så ivrig:) underbara unge!

och de där med kalsonger och toalett går verkligen suuuuper, tog på en blöja under kallingarna då vi for för att äta glass och sedan då vi kom till arne så ville han kissa och sedan då vi kom hem så var blöjan torr...mamma och pappa så stolta!han tycker nog de är skönt nu när de blir varmt åxå att inte behöva ha nån blöja som man blir fuktig å svettig under!

status på magen då, jodå de buffar på hela kvällen och jag blev super trött i ryggen å kroppen efter diskningen så vi har suttit i fotöljen å vilat oss å så duschat! ibland när de rört sig så har de ilat till några gånger å känts lite annorlunda men än är de nog långt kvar innan nått händer....

men nu ska vi gå och sova, hoppas vi får en god natts sömn med endast någon kisspaus!

natti natti

Kommentera inlägget här :