+4 och vi gick igenom besiktningen idag med

publicerat i Graviditet med syskon;
v 41 (40+4)
38 cm å ruckbar
138 s/min
vi får väl se om BM får rätt att nått händer i helgen....annars har vi fått ny tid till på tisdag....för hon ville kolla ett blodtryck och urinprov  till innan hon ringde för överburenhetskontroll och ev igångsättning. var för lång tid  nu med 1 1/2 vecka innan de skulle vara dags för Ö.B med dagens blodtryck även om de var bra denna gång. men blire koll och igångsättning så blir de antingen fredag 27/4 eller om de har mkt. å göra så blir det på lördag 28/4...men BM trodde nog att nått skulle hända till helgen! så vi får väl se, har fått ny tid till på tisdag 24/4 kl 11, då hoppas jag faktiskt slippa komma...haha helgen låter alldeles perfekt för mig, då är alla ledig från jobbet å de är lättare att fixa passning för storebror och så så är vi hemma alla om de skulle hända nått.

men en snöig vårdag som denna vill väl ingen bebis komma ut kan jag tro, får väl se vad han tyckte av allt tryckande på magen...kanske känner sig tvungen att flytta ut:)


Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Carro:

Åh, vad spännande nu får du ut och gå... =) skulle det krisa så är jag, Fabian och Miranda hemma varje dag, så ni får ta vägen över nolby och kasta in storebror på mitt och vårt lilla dagis.

Har ni nått namn till lillkillen än?

Lycka till nu!

Kommentera inlägget här :