+7 och inte väntar vi heller....!?!?

publicerat i Graviditet med syskon;
nu ikväll efter den goda middagen som bestog av laxsås och färsk banspagettti *mums* så tog jag och bakade 2 olika sorters kakor...undrar dock hur de kommer smaka...hoppas på goda å bjudvänliga....dock så flöt den ena sorten ut en del....så kanske man måste prova sig på fler gånger för å få dem perfekta:) men ska ju synas att de är hem gjorda oxå! roligt med lite kakor oxå inte bara muffins...men skulle vilja baka bullar oxå men de får bli när bebis kikat ut så man orkar knåda å hålla på med degen:)

men idag gick de sista muffinsarna med oboy topping och silver kulor åt, de måste jag göra nya för de är ju verkligen kanon goda!

ja idag är de alltså 1 vecka sedan de var tänkt att lillebror skulle ha tänkt komma och fortfarande så väntar vi....inget är som väntans tider:(

känns som magen spänner sig allt oftare och att de känns mer och mer i bäckenet.....men tror iaf. att de är lååångt kvar, har i natt haft grym halsbränna och ont i höfterna så när pojkarna får på jobb och förskola så tog jag 2 alvedon och gick å la mig igen....somnade rätt fort å sov så skönt utan att ha ont! vaknade som en ny människa 20 över 10:)

sa nu när filip skulle sova att jag och lillebror skulle få en stor kram så vi skulle kunna sova sedan, ja och komma ut sa jag då....jag ska ha en lillebror då , du har en bäbis säger han till mig:) och när lillebror kommit så kan jag (mamma) sova med honom!och sen han hade sovit så kunde filip busa med honom.....kan hända han blir lite besviken då han märker att han inte kan busa med bror på en gång han kommer ut....dröjer nog nån månad...

Kommentera inlägget här :