filip-uppdatering

publicerat i Filip uppdatering;
måste göra lite filip uppdatering oxå, har varit mkt. bebis/lillebror nu då de inte funnit så himla mkt. som annars hänt!

i tisdags, första dagis dagen efter påskledigt så ville/fick filip ha kalsonger till dagis och hade sedan haft det under hela dagen....dock hade de hänt en olycka men som faktiskt inte var hans "fel" eftersom fröken hade glömt ta på honom blöja då de gick ut :) så då fick de bli tvätt av både täckbyxor,byxor,strumpor, kallingar och stövlar när han kom hem....de hade sett hur stel han blev, var väl för han tyckte de kändes fel säkert men ändå uppe i leken....igår onsdag hade det oxå hänt en olycka som inte heller var hans fel direkt men kanske lite mer än dagen innan:) då snoppen "satt fast fel" så byxorna vart nerkissade på toaletten....hehe inte lätt å lära sig hur allt nytt funkar, lite mer att tänka på för hans del oxå! men han är så duktig å säga till då han ska kissa eller bajsa både hemma och på dagis....dock har han väl inte riktigt ro att sitta still på dagis för nummer 2 men så länge han gör sånt hemma så är vi alla nöjda....för den biten funkar faktiskt sååååå mkt bättre nu när han har bara kallingar!

vi får väl se hur lång tid de tar innan vi kan introducera kallingar på natten oxå, väldigt många morgnar som han faktiskt är torr i blöjan! är ju så himla skönt att de går så bra och att vi kommit så långt nu innan lillebror kommer....nog för att det ABSOLUT får ta den tid det det!! men att han är så intresserad och bara vill ha kalsonger! våran lilla kille börjar verkligen bli en stor kille nu!

annars så surrar han på klart och tydligt, gillar att pyssla,rita och lägga pussel, även en fena på att spela spel på ipaden som han sa redan första gången han såg den, en dator, den kan jag ha! *skratt* en lagom dos om dagen blire!

Kommentera inlägget här :