6/8 ingen återvändo!

publicerat i Träning;);
ja då var de ingen återvändo, invägd och före bilds fotad....nu börjar våran utmaning som vi klurade på igår, vilka som kör!?! jag emse och lina! och sista lördagen i september är slutdatum! 10p/20 min aktivitet och 40p/kg vikt nergång fram till slutdatum. ja hoppas ju att man ska lyckas med nått kg iaf.
gick på första prommisen idag som blev runt broarna 6,20 km och 1 h 4 min 22 sek och 2 skavsår med blåsor på vardera fot rikare, får väl se om de blir nån prommis imorron med innan vi ska till optikern elias och jag. men lite peppad blir man ju allt att samla poäng...tänkte gå lite kortare idag men de slutade med att jag gick förbi den infarten å tog den långa rundan och de kändes bra sen när de var gjort:) elias sov hemifrån och tills vi kom till handlarn och då var vi ju på väg tillbaka så de var inte så lång väg kvar....och han var så nöjd hela vägen...sen vid gamla bron somnade han igen och sov en bra stund när vi kom hem oxå så de vart fix med tvätt å sedan yoghurt lunch ute innan de mulnade på!
 
imorron kommer stor prinsen våran hem så ska väl kika vad vi har i frysen eller om jag måste handla så vi har nån middag....de kommer ju bra precis till strax innan middag eftersom vi var inbokat på annat på fm då vi inte visste från börjarn när han skulle komma hem:)
 
nepp nu blire lite annat pyssel!
 
tjing!
 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jenny:

Vad roligt. år inte fler vara med?

Kommentera inlägget här :