igår var det dags...

publicerat i Elias Uppdatering;
 
 
 
ja för vaccination av lill prinsen våran! 3 1/2 månad är han nu...började med väga och mäta vikten var 6970g fördelat på 64 härliga centimetrar:) våran lilla stora kille...sprutorna gick bra dock var hon själv så han fick plågas 2 gånger...men lite mer rutinerad denna gång så nu var både snutte och nappen med så vi kunde trösta å bli nöjd rätt fort. *duktig kille* nu äre inte dags för nästa omgång förrän 2/10.... han har klarat sig hyffsat ingen riktig feber men lite svårare att komma till ro och lite varm så en alvedon att sova på har han fått idag och en igår kväll. han slog även på stort å sov hela natten i natt...vaknade och åt vid 23 tiden och sov sedan till 6, gnydde lite tog nappen och somnade om till strax efter 8. kan ju hoppas att han vill fortsätta sova så på nätterna för då kan man ju snart börja bli människa igen om man får natt sömnen hyffsat tillbaka.....fast man vet ju att rutiner och vanor bara vara för korta stunder under de här första månaderna:) man är glad för allt som händer och för så länge de varar:) han försöker iaf. att vända sig från rygg till mage nu, han kommer till sidan men inte sedan över med benen för sista "knixen" men snart så...hittar sina fötter och sätter dem högt på sakerna i gymmet och han blir ju sååå arg då han inte kommer över på mage:) minns inte hur gammal filip var då han vände sig första gången....måste kolla det, även om man inte ska jämföra barn så är det ju ändå roligt att kolla om de är före eller efter varandra :P
 
här om dagen blev familjen med en ny bil...en till bil, en svensson bil på riktigt för de är nämligen en volvo v70:) konstigt de kändes att skriva....så nu måste jag nog göra slag i saken å byta efternamn!
 
ska försöka lägga mig i tid ikväll då de blev sent igår pga fixa å pyssla med lite kommande saker, men snart är väl allt "gjort" och man kan slappna av och bara njuta av tiden.
 
alltför nu!
 

Kommentera inlägget här :