tisdag och höst?!

publicerat i Mitt liv som jag ;);
ja idag var de riktigt kyligt när vi skulle till dagis så de bidde bilen så tar vi prommis hem sedan! men idag så vaknade jag innan klockan om så bara 5 min innan:) känner mig rätt pigg fast de känns som jag varit uppe med elias en del i natt pga slemhostan som han har....så han har fått sova lite på mitt bröst tills jag själv höll på att somna å tänkte att nu får han sova i sin säng så han inte ramlar ur, ville inte lägga honom i vår säng ifall storebror kom å inte såg honom... som för övrigt sov hela natten i sin säng! duktig kille, hoppas han tänker fortsätta med det nu när han varit borta  ett tag:) tycker filip vuxit på de dagar han varit borta men de är väl för man inte sett honom....och han är så duktig, vill vara med å välja kläder som han ska ha på dagis bla.  ibland kommer de ord som tack så mkt. om han fått nått som han inte väntat sig. klart de är väl sånt man ska säga men de låter så roligt och fint när han säger det och de kommer så spontant....man blir så glad!
 
idag blir elias 4 månader gammal, han kämpar ännu på med att klara sista biten från sidan å ner på mage men snart så, skam den som ger sig! han har som sagt en fruktansvärd hosta kvar från förkylningen men är super pigg idag så hoppas hoppas att den är på väg bort! har ätit vid varje försök till att amma idag vilket han inte ville igår em/kväll då han mest bara var upprörd.
 
i natt/tidig morgon så fick janne stänga fönstret i sovrummet för nu var de riktigt kallt inne tyckte jag då jag satt med elias...men samtidigt äre ju skönt också med riktigt frisk luft när man ska sova!
 
nu är lunchen intagen, ost,skink och broccoli paj hittade jag i frysen:) *mumma*
vägde mig även i morse och efter en vecka med ont knä och förkyld med lite träning så vart jag förvånad över att jag gått ner nått alls men de var några streck till ner så glad blev ju jag att jag nu knatrat lite till på växel kilona ( ja för gravid kilona 11kg har jag redan gått ner) som ska bort innan de är dags å börja jobba igen å helst lååångt innan dess....tänkte ju kanske hinna med beach 2013:)

Kommentera inlägget här :