bytt bilbarnstol

publicerat i
japp igår kom janne hem med en ny bilstol till Elias, en maxi cosi mobi blev det! han har prov åkt den idag och alla gånger så somnade han i den utom nu ikväll då vi åkte hem från arne...men de var nog hunger tarmen som gjorde sig påmind då och kom ut i ren protest av massa grin hela korta vägen hem......men annars som sagt är väl de ett bra betyg att han kan somna och sova gott i den! gillade stolen vi haft till filip men denna är nog ännu bättre....den han haft har inte riktigt lutat/ kunna luta så mkt. som vi tänkt från början för att han inte skulle "tappa" huvet när han somnat....denna klarar den biten kanoners, men klart de händer lite på 4 år:)
men så stor elias blev nu med stor stol lixom...vart tog bebisen på nästan 4,5 kg vägen!?! stoppa tiden! men samtidigt är tiden nu helt underbar då man ser dem tillsammans bröderna, filip leker och busar med brorsan och man ser glädjen mellan dem! skönt nu oxå att elias börjar "tåla" lite mer oxå. *älskar mina små killar*
nu blire en dusch och sedan natti natti!

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Nikita - mamma till Albin&Meja:

vi är också jättenöjda med maxi cosi mobi, älskar att man kan luta den så huvudet inte åker fram.
men då man bytt bilstol märker man att fan va bekvämt de är me babyskyddet som kan bäras med överallt ...

Svar: ja jag tycker de var kanon att den gick luta så mkt., har en akta graco cosmic comfort innan å den går inte alls luta lika bra....därför blev det denna nu:) ja precis, var ju superskönt att kunna bära på babyskyddet....bara gå in på ica är ju bökigt nu:) men se så mkt. man sparar när man blir bekväm ist. haha. hoppas ni inte snöar in helt tills imorron när det är bad dags! trevlig lördag kväll!
Acca

Kommentera inlägget här :