julen 2012 är nu snart över...

publicerat i Mitt liv som jag ;), Syskonen bus;
en suuper mysig julafton hade vi tillsammans allihopa i år, jag,janne,filip,elias,mamma,uffe, farfar,farmor och eva.fullt hus med andra ord:) många fina paket fick barna, både sånt som vi önskat till dem och överraskningar! så idag har de varit en dag som är för barna att använda sina julklappar, byggt ihop lego bilar och så har janne byggt ihop filips pirat skepp...filip har även tagit premiärturen på sina nya skidor...och de lilla jag hann se så var han ju jätte duktig!
massa god mat åt vi oxå, har även ätit lite rester idag till middag och nu är jag nog nöjd på julmaten :) hehe efter 2 dagar lixom, men nu har man 1 år på sig att börja längta igen.
 
filip har hittat nån riktigt tur trots humör nu som varit några dagar....hoppas de är nån period som snart är över! tror han saknar sina dagis kompisar lite:)
 
ja nu när julen är över så äre väl dags att ladda för 4 års kalas då, börja baka igen så de finns lite kakor och bullar! :)
elias tror jag ska få nån tand i överkäken nu...han gnager ofta på händerna både när man matar han och annars....lite kinkig i humöret och sover både bra och oroligt, lite olika!

Kommentera inlägget här :