lucia

publicerat i Mitt liv som jag ;), Syskonen bus;
ja idag är det den 13 december och vi firar lucia! tänk att för 4 år sedan idag hade vi BF men inte fick vi nån bebis då inte....utan fick vänta och vänta....ja så nu vet jag att de är 19 dagar till nästa år:) tiden går på tok för fort, han kan så himla mkt. våran snart fyra åriga stor grabb!
 
elias har oxå vuxit massor och han blir ju 8 månader nu den 28 december....hjälp var tar tiden vägen....baaaara 4 månader kvar till han blir 1 år *hjälp*
 
men vi har iaf. de bästa killarna man kan ha! så goa för det mesta med varandra! elias gillar att vara nära sin storebror och de är nog lika åt andra hållet oxå bara att ibland kan han puttas eller dra i benet så han ska tippa...men börjar nog faktiskt förstå mer och mer att man inte får göra så att han faktiskt inte är lika stor som han själv:) många gånger när filip gör nå bus han inte får och man säger nej så skrattar elias och tycker de är jättekul och då är det ju svårt som förälder och säga nej....haha men kul att de kan leka lite mer ihop nu!
 
go grabbarna våra!
 
stort grattis till farbrors fru Ros-Marie som fyller 70 jämna år idag! <3

Kommentera inlägget här :