åå redan snart mitten på januari:)

publicerat i Filip uppdatering;
ja känns som januari snart är slut.... *gillar´t* idag har de varit en kall dag ute men skönt det så snön stannar kvar:)
har haft hostan från helvete flera gånger idag, är såååå jobbigt då slemmet ska till å lossna å man får den där hemska rethostan som man tycker är så störande för alla....hostar så de gör så ont ända ner i bröstkorgen:(

tycker paddan rör sig mer och mer för varje dag, de är så himla mysigt:) nästa gång vi ska till BM är 26/1 på barnens mosters födelsedag, även min ena chef fyller år då!

i helgen har de varit kalasande för filip, lillstackarn tror ju han ska få paket varje helg nu sedan de var jul å de visst blivit så...eheh men OJ så himla fina saker han fått av både moster och moffa som var här på lördag och firade och sedan igår då flera av hans jämnåriga kompisar och några från dagis var här! han var så mallig för att de kom hit och busade med honom, de hade jagis här ett tag och lekte riktigt bra ihop så roligt å se men ojsan så skönt de blev då de tillslut bara var vi hemma å huset var tomt....vi satt allihop i soffan å tittade på toy story som de visade på Tv:n å njöd av lugnet....var nog minst lika trötta allihopa:)

senare på kvällen så kom malin och hjälpte oss med lite av sista delen tårta som bidde kvar...busade lite mera med prinsen och sedan surrade vi lite medan pojkarna gick och sov.! även så var david och karin till oss fredag-lördag...paket å julklapp fick han därifrån å den var mkt. uppskattad!sköt kanon hela fredag kväll å lördag morron:) vi har verkligen haft en kanon helg, men den har känts lite kort även fast de var en dag extra:) men så har de ju varit fullt upp med baka tårta,laga mat och kalasa:)

tror de är dags för sängen snart, tröttis efter toa spring och hosta i natt!
även att de fortsatt på jobbet med hosta...innan jag gick hem hade jag hostat så mkt. så jag hade ont i huvet tom:(

Kommentera inlägget här :