pro

publicerat i Elias Uppdatering;
ja nu vare ett tag sedan jag bloggade igen...nu har jag även uppdaterat med pro 3månader så nu måste man ju lära sig hitta här på blogg.se....tycker dock de är himla synd att de inte finns någon app för android ist bara till iphone.....
 
har hunnit med lite sedan sist, i helgen har vi varit på bröllop de var lina och marcus tur att bli man och fru och de var såååå himla fina. himla fint i kyrkan med fina psalmer och sånger därefter vart de god mat och fest dock så åkte vi hem redan vid 21:45 eftersom farmor och farfar som var barnvak till filip skulle åka vidare tidigt på söndagen och sen så ska man ju upp några gånger på natten så man behöver ju få lite sömn....man blir inte så avslappnad själv heller när man ska vara med sedan då musiken och själva festen började:) men vi var med på lekar och så. allt var så himla fint och bra planerat god mat och tårta! elias skötte sig exemplariskt även denna gång, precis som på 30 års festen i början på månaden. våra barn är super duktiga och får följa med på fest tidigt i livet:) filip var ju oxå 2 månader då han var med på david och karins 30 års partaj pecis som elias var nu då jenny hade kalas!
även samma dag som bröllopet så blev ju våran lilla bebis elias 3 månader....ojoj shit vad tiden springer fram...de är verkligen som alla säger att andra gången hinner man inte med nått
 
 
elias utveckling!
han har börjat hålla i saker lite eller greppa tag i tex sin snutte tiger om man lägger den på honom så myser han till sig själv med den, jollrar och ler för fullt mest hela tiden:) gillar absolut inte att vara smutsig i rumpen utan gnölar då tills man upptäcker vad som är fel och åtgärdar sedan är han nöjd igen. har helammat tills han nu blev 3 månader men ibland nu så kan han få ersättning 1 gång om dan men inte varje, beror på hur de känns att mjölken räcker till...han en känsla av att de kanske inte kommer funka lika länge som sist då man nu blir mer stressad över storebror ...man märker att man inte har samma ro som sist, ja ni som har fler barn vet vad jag menar och ni andra kommer att få erfara vad jag pratar om:) men sen kan de även vara som BM sa på efterkontrollen att de har varit väldigt varmt några dagar och därför kan han ha velat ha mer och oftare så de är därför de känns som de inte räckt eftersom han kanske varit törstigare då pga värme! så vi får väl se! som sagt vi får väl se, inte så långt kvar tills de är dags för smakisar och gröt ...hinner väl knappt blinka kan jag tro....iaf inte om farten fortsätter som nu:) och då gör det ju inte så mkt. att man inte har så mkt. mjölk för då kan man ju lägga in lite mat tider ist!  det ordnar sig nog, tror även att storebror bli mer tålig oxå när lillebror kan börja äta mat så de äter på mer samma tider än nu...:)
 
annars vill elias gärna sitta upp i famnen blir små sur å grinig om han måste luta sig lite tillbaka mot den han sitter hos, riktigt stark i nacken oxå behöver oftast bara ha stöd av en hand på ryggen och en fram på magen för att sitta i famnen eller att man håller i hans händer. han försökte även i helgen att tippa åt höger (sitt höger) då han låg på hårt underlag då vi skulle byta blöja så de är nog inte långt borta med att vända på sig...eller vem vet, vi får väl se!
 
nepp nu äre dags för lite mellis med stor prinsen som på onsdag både har namnsdag och blir 3 år och 7 månader!

Kommentera inlägget här :