snart mycket snart,mindre än 12 timmar

publicerat i Syskonen bus;
så blir vår älskade bebis och filips lillebror hela 2 månader, fatta TVÅ MÅNADER!!!  var tar tiden vägen!?? han kom väl förra veckan!?!?!:) men samtidigt känns det som om han alltid funnits här hos oss! livet med våra 2 prinsar är hel fantastiskt roligt, klart rosen rött är det väl inte jämt, ni som läser här och har facebook får ju höra sanningen där emellan allt lull lull :) men man måste ha lite tjur och motgångar för att uppskatta allt underbart oxå har jag lärt mig! OJ så vis jag lät trots bara 30 år på denna jord :P

Elias: han känns så stor och rejäl på nåvis som om han skulle vara äldre än han är men det är nog mkt. för att han är så lång, han har vuxit om sig en hel del tycker jag våran go kille som gillar att äta,sova och mysa....ja ungefär som alla andra bebisar i samma ålder:) han har förra veckan haft sin första förkylning med snorig näsa var så pass illa att han inte kunde amma på 2 dagar utan jag fick pumpa ur och ge med flaska för att han skulle kunna äta, vid bröstet så skrek han bara helt hysteriskt, var annars en rätt gnällig bebis men sov hyffsat bra mellan varven med huvet i högläge så gått de gick...vill ju gärna glida av kudden i vagnen eller snurra ner från kudden i sängen:)så den veckan var rätt påfrestande för mamman som annars är van en bebis som gnyr/grinar lite när de är mat dags, magknip (sällan) eller bara vill vara med och som nu gnällde mer eller mindre hela tiden så de var svårt å veta vad han ville...man provade allt och ändå inte riktigt bra....men som jag skrev tdigare...man behöver lite motgångar för att uppskatta det som är bra! men de blir mer jobbigt oxå sånna här "små"saker då man inte är van:)

ligga på mage är hyffsat kul och lyfter huvet riktigt bra, kan nästan vända från en sida till andra då han lyfter det....nära nära:) ligger han på bröstet i rap läge så vrider han åt båda håll men de är ju enklare i den vinkeln..följer med bra med blicken och fäster den. bästa leksaken just nu är biet som sitter fast på bilstolen:) har hittat sina händer oxå som han suger på och fingrar med.

Filip:
som tur var i allt elände så hade vi lånat ut filip till farfar och farmor för de ville låna honom lite å fara på frösö zoo. saknade honom massor men skönt (missförstå mig rätt) att bara ha elias då han inte var sitt rätta jag, dessutom så var filip oxå snorig och hostig fick tom feber en kväll när han var hos dem så de har kurerats på varsitt håll och var så himla glada att se varandra sedan! tom katterna har saknat storebror då de legat inne på hans rum på bilmattan eller i sängen när han varit borta så när familjen kom hem i söndags vart alla nöjda och glada!!
jag och elias åkte ju upp till storebror på torsdagen, var meningen att även pappan skulle komma då men han fick nått jobb där på kvälen då hans jour vecka började så han kom upp först på fredag morgon.
filip som veckan innan börjat vara helt blöjfri även ute på dagis var utan blöja även i bilen upp till frösön och på zoo och sedan hem igen...gick på toa innan de for och sedan innan de åkte hem och var så duktig...våran stora lilla prins!! förstår inte vart tiden tagit vägen med honom riktigt heller.... nu på söndag blir han ju 3 1/2 år. vi har nu vänt på bilstolen för att han ska sitta bättre med benen och så har även lillebror fått flytta bak, känns bäst att ha barnen bak för allas säkerhet! kanske kan tyckas dumt att ha kostat på å kopplat ur airbagen fram men faktisk så är de rätt bra att ha den ur ifall nått barn måste flytta fram tillfälligt eller så....så nu sitter filip bakom förarsätet och elias har fått hans gamla plats. han var så mallig härom morgonen då han såg att han fick sitta åt andra hållet....hoppade upp och ner i stolen och sa stor stol, stor stol :) imorse så ville han åka bil till dagis.... inte gå sa jag!?! nä åka bil fick jag till svar :)

nu på lördag är det dags för lite fest här hemma, ska ha ett sent 30 års kalas...är ju svårt att få till nått så här i semester tider då många är borta på annat håll men glad att de som kan kommer! filip ska åka till farmor och farfar så jag kan slappna av med bara bebis hemma och även få hitta på bus där då han är ledig till veckan från dagis...men han kommer hem på tisdag igen. blir väl inte så mkt. party för mig eftersom jag kommer vara nykter eftersom jag ammar och elias inte äter ersättning...orkar inte heller hålla på å pumpa, man vet ju inte riktigt när alkoholen är ute ur kroppen....ska man inte köra bil på hela dan efter så borde man ju inte amma heller hela dan efter kan jag tycka... jag är stenhård på de där att inte dricka under grav/amning...tycker man kan "offra" det för bebisen det är ju så kort period i livet och kan man inte det så kanske man inte är redo för barn, men de är hur jag tycker sen får var och en göra som de vill jag dömmer ingen!
hoppas nu vi får bra väder på lördag så man kan vara ute oxå, kanske kan spela kubb och framför allt ha öppet å röra sig mera.


ett långt inlägg blev det men dåligt med bilder...ska försöka knäppa lite kort imorgon på 2 månaders dagen.Kommentera inlägget här :