lördag igen och 1 hel vecka har redan gått sedan Elias kom till världen!

publicerat i
ja de är ruskigt så fort tiden går, nu var vi faktiskt kvar några dagar på sjukhuset och jag känner man blir alldeles vill i huvet om vilken dag de faktiskt är...men idag är de lördag!

tycker redan de känns som om lillebror har funnits hos alltid men de har han ju bara gjort i 1 vecka. kan inte begripa att dagarna går så fort och nätterna de går nästan ännu fortare....har fått lite ont i halsen nu i 2 dagar så har varit som mer slut i huvet å kropp än vanligt så idag har jag vilat först 1 timme,sedan vare dags för liten att äta och sedan somnade han om så jag skyndade göra lika dant ist. för att äta lunch....så då blev det 2 timmar till, å då hade storebror och pappan hunnit hem igen och de var dags för lite mera käk för lillebror. skönt med 3 timmars sömn, men kände då att man kan faktiskt inte sova igen förlorad tid....tror jag var vaken med Elias mellan 2-4 imorse....så när han vaknade där vid 20 i 6 för mat så var jag mer död än levande....ögonen gick i kors bara jag slappna av å somnade på 0 tid...men snart blir man väl van å va vaken på nätterna för att mata osv. så man lär kroppen att klara sig på mindre sömn....känner nu oxå att jag blivit törstigare än jag varit för nån dag sedan så allt börjar nog komma igång på riktigt....minns att jag ständigt hade ett vattenglas bredvid mig när filip ammades för jag blev så törstig och var så brydd att jag inte behövde de denna gång men nu så som sagt har de kommit igång:)

oooooh nu lyser solen in genom sovrums fönstren, lovely! hoppas de blir fin väder imorron eller åtminstone uppehåll så vi kan vara ute å busa med Filip....är lite svårt så här i början att hinna med....är väl som för alla andra mammor kan jag tro, tycker mig ha läst de i många bloggar att man får dåligt samvete för att man får säga nej och vänta till storasyskonet så mkt. men blir nog bättre bara man får in rutiner på hur lillebror äter och sover.....men de blir extra mkt. mys med storebror då liten sover! älskar mina små pojkar! de finaste bröder <3

Kommentera inlägget här :