elias nyaste nytt:)

publicerat i Elias Uppdatering;
japp imorse fick han sin sista flaska ersättning nu kör vi på med maten bara...har gjort det ett tag och bara haft ersättning som morgon mål när han vaknat vid 4-7 men nu får de bli välling då ist. å så gröt sedan till frukost.
han åt en hel liten burk till lunch och fick sedan i sig näääästan en hel stor burk till middag och så mellis där emellan:) ( har innan bara ätit halva stora burkar eller en liten, så var tvungen å se om en hel stor gick i:) ) är ju som lättare att äta ute/borta om man vet vad som kan tänkas gå ner så man inte ska måsta kasta mat eller se till så man bara ha små burk med.
har annars idag sovit 2 tim och 15 min ute i vagnen på altanen. måste vara nått i utveckligen nu då han är så trött på lur 2 och så inte gärna vill slappna av och somna på kvällen...har ju innan somnat enkelt av att äta ersättning eller välling sista innan natten vid 19tiden... jeje de är nog lugnt det bara han slutar vakna där vid 2-3 tiden igen som han gjort nå dagar nu...bättre å sova till 5-7 tiden ist då äre ju iaf. morgon:)
 
älskade små prinsarna våra!

Kommentera inlägget här :