härliga söndag!

publicerat i Mitt liv som jag ;), Syskonen bus;
igår så var vi bjuden på kalas på gärdegården då peter fyllde hela 29 år. grattis än en gång!  många goda tårtor och kaffe...nam nam, rena lyxen för mig som skött mig hela veckan:) när alla sedan hade farit hem så åkte vi tillsammans på mAx birsta å åt middag,de var länge sedan...rätt gott men inte som jag brukar tycka...kanske var för jag glömde beställa lökringar som jag tycker de har så goa:) sen får vi hem till oss....alla barnen somnade tillslut och vi gick ner på bio, åt popcorn och drack vin en mysig kväll!
sen i natt så har elias sovit lite oroligt och jag har varit upp varannan timme och när janne och filip klev upp i morse så sov jag och elias vidare och klev upp vid 9...när jag var upp vid halv 4 då elias vaknade så var jag så trött så jag letade napparna i sängen å hittade dem inte blev less å de slutade med att janne letade och heller inte hittade...tände ljuset och då låg de mitt nattduksbord.....var så trött i huvet så huvdet funkade inte riktigt...
sen så vid halv 10 så bidde de frukost för hela stora familjen!
efter de så beslutade emse och jag att vi skulle ta med små bröderna och ta en prommis runt rännö medan papporna fick vara hemma med stor barna, så så blev det!skön prommis, barnen somnade och vi surrade på! sen hem och åt lite lunch som de hade lämnat kvar till oss innan de var dags att packa väskan för bad och babysim. idag var första gången som filip och pappa skulle följa med, även att filip fick inviga sina stor pojksbadbyxor!
elias tyckte de var kul som alltid att bada, plaskade järnet och vi fick sedan öva på att hänga i stången vid sidan, dyk kommando (när man lär dem hålla andan medan man häller vatten på huvet) sen alla andra övningar som vi gjort flera gånger!
en hel härlig helg har vi haft! dock har jag lite ont i fram fogen efter promenaden idag:(
 
nu blire sova snart då jag är suuper trött efter badet samt alla upp å ner i sömnen i natt... hoppas alla barnen ska sova som vanligt i natt!

undra vad jag och barna ska göra imorgon då!?!på tisdag är det iaf förskolan för filip där de är dags för den årliga fotograferingen medan jag och elias ska på babysång å så kanske de blir en prommis igen:)
 
ha en fortsatt bra kväl!

Kommentera inlägget här :